Напишете дума/думи за търсене

Козирог - хороскоп 2017-а

Годината ще бъде доста успешна за Козирозите. Много представители на този знак ще бъдат готови да направят радикални промени, които дълго са отлагали. Въпреки това те могат да се случат и внезапно, без предварително планиране.

Козирозите ще се придвижат много напред в кариерата. Те знаят добре цената и мястото си и нищо не може да ги спре. Имат големи възможности за увеличаване на доходите, готови са да се съревновават, за да постигнат повече.

Пролетта е много важна за представителите на зодията. През март ще се появят нови възможности за реализация. Те ще чувстват потенциала си и ще приемат всички предизвикателства. Чак до зимата ще жънат победи. Тогава ще преосмислят направеното. Ще планират внимателно всяка крачка, преди да рискуват.

Любовният живот на Козирога остава на втори план. Достатъчно заети със себе си, те ще предпочитат спокойните и рутинни връзки, осигуряващи им свобода и сигурност.

Сатурн и Меркурий в края на юли ще помагат да държите връзката си под контрол, така както вие сами прилагате самодисциплина във всичко.

Това е подходящо време за пътуване и почивка, благодарение на вашето внимание към детайлите ще умеете да създадете отлична романтична обстановка.

Още един положителен аспект през ноември на Сатурн - Уран върху любовния ви живот: ще се почувствате освободени.

Може да се появят нови познанства и концепции в областта на романтичните отношения. Не може да не кажем, че мощната планета Плутон е във вашия знак и ще бъде там още няколко години. Парите са основният фокус и може да стане драма, ако не ги контролирате. Прекарайте известно време спокойно тази година, като избягвате крайности и намалите драматизма във вашите финанси колкото е възможно.

Пълнолунието във вашия знак през юли е краен час на власт и контрол. Така вашите приятели и колеги ще престанат да се радват на статуквото и ще трябва да вземат съдбата си в свои ръце. За първи път от 1988 г. Сатурн влиза във вашия знак от средата на декември и вероятно веднага ще се почувства повишеното ви чувство за отговорност към собствените си действия. Дори при работа в екип вие ще бъдете взискателни към задачите и на другите.

ЗДРАВЕ

Козирозите не трябва да се притесняват за здравето си, много хора могат да завидят на добрата им форма и издръжливост. Но и те не са застраховани от сезонните инфекции. Засилването на имунитета ще им помогне да бъдат по устойчиви по време на епидемиите.

Те не трябва да прилагат самолечение и сами да определят от кои лекарства се нуждаят. Повече внимание трябва да обръщат на преумората и на нервната система. Най-уязвимите им зони са коленете, костите, гърба, кожата и храносмилателната система. Застрашени са от счупвания на костите, от артрит и проблеми със зъбите.

Потискането на емоциите влияе зле върху състоянието на здравето на Козирога.

Много важен за цялостната кондиция е минералният баланс в тялото.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Представителите на земния Козирог ще се потопят напълно в кариерата си през 2017 г. Грижата за бизнеса ще ги държи готови винаги да реагират на всякакви промени.

Тяхната висока работоспособност ще бъде повод и за високите им изисквания и контрол в работата. Това ще бъде необходима мярка през тази година. Те няма да могат да разчитат напълно на обещанията от партньорите си. За тях благополучието на семейството ще бъде изключително важно през годината.

Сериозни финансови постъпления може да се очакват през втората половина. В този период доходите, на които ще разчитат, ще бъдат изключително от постоянното място на работа.

Козирозите не трябва да участват с пари и други ресурси в съмнителни сделки. Всяка рискована финансова операция може да донесе големи загуби.

Разчитайте на интуицията си, тя ще ви подскаже кога да си отваряте очите на четири.

ЛЮБОВ

В любовен план Козирогът ще остане верен на себе си да не отстъпва пред пречките и съперниците.

В края на януари квадратът Венера-Сатурн ще причини грижи и разочарования в романтичния живот.

Причината за това не търсете в себе си, приемете, че е в обстоятелствата.

През юли положителното влияние на Сатурн - Меркурий ще възстанови равновесието в любовните връзки. Добре е да предприемете пътуване през този сезон, това ще се отрази положително върху връзката.

През ноември ще се освободите от досегашните си навици и претенции, ще погледнете по различен начин на свободата да контролирате живота си.

Ако сте свободни, пробвайте нови предложения за запознанства, в този момент те ще са подходящи за вас.

Планета: Сатурн

Елемент: Земя

Козирогът е планинска антилопа, която може да изкачи социалната стълбица също така умело, както четириногия є приятел скалите. Внимателно следи стъпките си, тъй като всеки грешен ход може да завърши с болезнено падане. Козирозите знаят, че основата на успеха е самодисциплината. Те уважават авторитетите и ценят традициите. Така могат да оцелеят в суровите условия и да се изкачат на върха. Виждат добре какво им помага да постигнат целите си и знаят, че късметът не чука два пъти на вратата. Независими са и се оправят добре в трудни ситуации.

Известни Козирози:

Елвис Пресли, Мел Гибсън, Антъни Хопкинс, Кейт Мос, Никълъс Кейдж, Кевин Костнър, Тайгър Уудс, Дейвид Бауи, Рики Мартин, Ани Ленъкс, Жерар Депардийо, Карла Бруни, Вал Килмър, Орландо Блум, Род Стюарт, Ричард Никсън, Мохамед Али, Марлене Дитрих

Известни българи Козирог:

Корнелия Нинова, Румен Христов, Иван Костов, Велизар Енчев


звездоброец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X