Напишете дума/думи за търсене

Капаните след първия секс с нов партньор

Срамът от голотата

Това е един от ключовите моменти. От топлата прегръдка, целувките и нежните слова трябва са се върнете в делничния живот. Точно в този момент у някои се заражда срамежливостта. През нощта двамата са били разкрепостени и свободни в секса, а на сутринта изведнъж отнякъде се появява стеснение. “Не ме гледай”, казва някой от партньорите, убеден, че погледът на другия задължително ще е критичен, оценяващ. Срамът от голотата е прикриване на комплекси, признак за ниска самооценка.

Съвет

Не бързайте, не се суетете, докато ставате от леглото. Погледът на вашия приятел в такава сутрин не е критичен, а добронамерен и ласкав. Жените често се комплексират заради някоя част на тялото си: малък бюст, твърде пълни бедра, целулит. Но мъжът обикновено не “разчленява” любимата си с поглед, а я възприема като цяло. Резките движения и бързането да се облечете могат да разрушат романтичното настроение, останало от нощта. Ако не можете да победите вашата срамежливост, увийте се в голяма хавлия.

Тайната на банята

Посещението на банята и тоалетната ви отдалечават от романтиката на нощта. Вярно е, че в западните филми често виждаме как влюбените ходят по малка нужда в присъствието на другия. Но у нас са малко тези, които са толкова разкрепостени. Напротив, мнозина от тях измислят най-различни хитрости, за да “замаскират” ходенето в тоалетна. В чужда баня пък е трудно да се ориентирате какво можете да използвате и какво ще се стори неприемливо за вашия приятел.

Съвет

За да отидете в тоалетната, използвайте момента, когато приятелят ви примерно е пуснал високо радиото или телевизора. Така “ромонът” от вашите нужди няма да стигне до ушите му. След това използвайте освежител за въздуха. В банята действайте внимателно, като се стараете да не оставяте следи след себе си. Ако вашият любим допусне някаква “грешка”, опитайте се да насочите вниманието си към нещо друго, за да “смекчите” неприятното усещане.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X