Напишете дума/думи за търсене

Момиче спи с женени мъже, за да пътува по целия свят (Снимки)

24-годишната Хайди Пандора спи с женени мъже, за да пътува по целия свят, но твърди, че не е златотърсачка.

Младата Хайди била в депресия 2 години и споделя, че пътуванията са спасили живота й. Но също така добавя, че тя сама не може да си позволи този начин на живот, пише "The sun".

Тя е посетила повече от 20 държави за 3 години благодарение на сайт за запознанства. 

Бившата масажистка, която живее в Орландо, Флорида, споделя пред "The sun": "Някои от момчетата в сайта са женени, но това не е проблем за мен. Ако са женени и са регистрирани в този тип сайтове, значи те не са щастливи. Някои от тях вече нямат сексуални отношения със съпругите си."

Дубай, Мароко, Хаваи, Аруба и Тайланд са част от местата, които е посетила Хайди.

В интервюто тя добавя: "Бих искала да намеря единствения, но точно в момента желанието ми е да пътувам по целия свят. Така че, по някакъв начин, женените мъже са ми предимство на този етап. Аз не плащам за нищо, когато пътуваме, но и предпочитам да не го правя. Спестявам пари за себе си и затова не искам да харча пари за пътувания, защото някои от тях са наистина скъпи. Пътувам с различен тип момчета. Страдах от депресия в продължение на 2 години и стигнах до точката, в която вече не исках да живея. Един ден си казах, ако днес беше последният ми ден, какво бих направила? Мечтата ми беше да пътувам, но не можех да си го позволя."

Първото пътуване на Хайди е било до Мексико.

"Когато видях синята вода - депресията изчезна. След това пътуване знаех, че трябва да обиколя света, но не знаех как да го направя. Тогава попаднах на сайт за запознанства и се пристрастих към него. Все още страдам от депресия, но не е чак толкова тежка, колкото беше в началото, а пътуванията ме държат жива", споделя тя.

Последното пътуване на Хейди било до Дъблин, а вече крои планове за следващото, което ще е до Непал. 

"Цялото ми семейство знае какво правя и майка ми е много щастлива за мен", каза още младото момиче.

Хейди има стотици последователи в профила си във Фейсбук, но не всички коментари там са положителни. Но за тях тя има отговор: "Не ме интересува мнението на хората. Те ме съдят, но това е заради завист и ревност."

Превод и редакция: Искра Иванова

24-годишната девойка, която в момента е безработна, описва себе си като "пътник на пълен работен ден". СНИМКИ: ФЕЙСБУК
24-годишната девойка, която в момента е безработна, описва себе си като "пътник на пълен работен ден". СНИМКИ: ФЕЙСБУК

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X