Напишете дума/думи за търсене

Сани Алекса от “Х Фактор” пребита от приятеля си швед (снимки)

Свои снимки, на които е с окървавено лице, синини и подутини по краката и ръцете, публикува Сани Алекса в профила си във фейсбук вчера. От постовете ѝ там става ясно, че е била бита от приятеля ѝ швед и е в болница.

Това е певицата Александра Апостолова, станала популярна с псевдонима си от първия сезон на риалити шоуто “Х Фактор”.

Под кадрите тя написа: “Любовта на живота ми ми причини това” на английски, след което пояснява на български: “Швед... Искам справедливост”. От поста ѝ се разбира, че вероятният побой се е случил рано сутринта българско време. 15 часа преди това самата Александра е публикувала друг пост - доста по-спокоен, от който се разбира, че е била на сватба, където е изпълнявана и българска песен.

Стотици коментари се появиха под кървавите снимки. Именно в един от тях Сани Алекса обяснява, че е в болница. Повечето постове са на нейни познати, които я съветват да си изкара медицинско и да отиде на лекар. Някои призовават профила на шведския приятел на Сани да бъде залят с гневни коментари.

Александра Апостолова бе финалист в първия сезон на музикалния формат “Х Фактор”, където се класира на трето място. След това записа няколко авторски песни в музикалната къща “Вирджиния рекърдс”. През 2012 г. тя влезе и в къщата на “Биг Брадър ол старс”, но там бе първата изгонена от шоуто.

От известно време певицата живее в Гьотеборг - Швеция с приятеля си Сами. Той вероятно е човекът, който я е пребил - поне така твърди самата певица в поста си.

До момента редакцията не успя да се свърже със Сани Алекса. 

Очаквайте подробности.

Окървавеното лице на Сани Алекса. Тази снимка е публикувана в профила на певицата във фейсбук.
Окървавеното лице на Сани Алекса. Тази снимка е публикувана в профила на певицата във фейсбук.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X