Напишете дума/думи за търсене

MMTV Online празнува първи рожден ден

Телевизия ММ вече една година се излъчва в онлайн пространството

На 10 срещу 11 септември се навърши година, откакто първата музикална телевизия на България се върна към ефир - този път в интернет. Рожденият ден на MMTV Online ще бъде отпразнуван с парти в известен столичен клуб на 14 октомври с участието на диджеите от Метрополис. Повече подробности за събитието скоро ще бъдат съобщени, а всички зрители и почитатели на ММ са добре дошли!

Сред новите начинания на ММТВ е промотирането на български артисти в страната и най-вече в чужбина, като платформата за целта е в процес на разработка. През идния сезон онлайн медията ще се старае да предоставя не само музикално, но и публицистично съдържание, запознавайки с най-новото и интересното от света на музиката, киното и лайфстайла. Очаквайте новата програмна схема на телевизията съвсем скоро.

ММ отново е пионер, този път като дигитална медия с излъчване 24/7 в онлайн пространството. Любимата телевизия отбеляза завръщането си с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК на 25 март 2016 г. и е отново тук, за да представя на зрителите разнообразие от качествена световна и българска музика. В програмата продължават да присъстват добре познати от миналото предавания като Златни хитове, а рубриката Музинки е по-свежа отвсякога с лъчезарната Ваня Запрянова или Ванеса, както се нарича тя пред камерата. Феновете на спорта я познават като Мис Волейбол, а освен йога инструктор, от месец май тази година тя разкрива и таланта си на водеща. Скоро предстои тя да изненада и като певица.

Тя обаче не е единствената сред екипа с певчески талант - Ася Йочева (половинката от дует L.A.) продължава да бъде част от телевизията със своето предаване „ММ утро с Ася“. Интервютата й с български артисти усмихват сутрините на зрителите, а Тома Здравков, победителят от второто издание на Music Idol, е репортерът, който разговаря с величията от световната рок сцена. Добре познатият от ефира на Нова телевизия водещ Павел Владимиров създава настроение и в клубното шоу на MMTV MusNight, където партньор му е Руми Иванова - едно от култовите лица от златните години на музикалната телевизия. След над 20-годишен медиен опит у нас и в чужбина Руми е програмният директор на ММ, от когото екипът черпи вдъхновение и мотивация.

Първата излъчена песен в новата епоха на телевизията беше символична – „Ще дойдеш ли с мен“ на „Остава“. Да бъдете с ММ е много по-лесно, отколкото бихте предположили: трябва само да въведете адреса в Интернет, който е www.mmtvmusic.com. Така носите любимата си БГ и световна музика навсякъде със себе си - ММТВ може да се гледа от лаптопа, таблета, телефона и то по всяко време на денонощието.

Като всяка независима медия ММ също се сблъсква с предизвикателствата на свободата, за които са нужни смелост, хъс и много любов към качествената музика, която телевизията подкрепя. Ако и вие имате нужда от алтернатива на лесносмилаемия Макдоналдс в българския тв ефир, не се двоумете, а отидете на www.mmtvmusic.com и следете ММ във Facebook на https://www.facebook.com/MMTVMusic/ и Instagram: https://www.instagram.com/mmtvmusic/ .

X