Напишете дума/думи за търсене

Безплатни консултации с топ специалист и хирург по очни заболявания пристига в България

Проф. д-р Оркун Мюфтюоглу, професор по офталмология от „American Hospital” и Университетска болница „Коч”, Турция, ще консултира безплатно пациенти на 12 и 13 Октомври 2017 г. в гр. София. Консултациите са подходящи за пациенти с намалено зрение, заболявания на ретината и увеит, катаракта и глаукома, както и за хора, нуждаещи се от лечение на роговицата (кератоконус), очна пластика, орбитална и лицева козметична хирургия, лазерна и рефрактивна хирургия на окото, възстановяване на зрението и др.

На 12 октомври, проф. д-р Оркун Мюфтюоглу ще бъде гост в предаването „Духът на здравето” на д-р Неделя Щонова от 11:00 ч. по БТВ.

Проф. д-р Оркун Мюфтюоглу завършва Медицински факултет към Университет Анкара през 1999 г. , специализира офталмология в Болница за очни заболявания „Вехби Коч“ към Университет Анкара. През 2003 г. завършва специализация по катарактна и рефрактивна хирургия в Колежа по медицина Бейлър, Хюстън; през 2006 г. - по витреоретинална хирургия в Университет Дюк; през 2007 г. - по висша рефрактивна хирургия в Офталмологичния институт, Аликанте; а в периода между 2007 - 2009 г. - по катарактна, корнеална и рефрактивна хирургия в Медицинския център към Университета в Тексас с медицински лиценз USMLE-Texas. През януари 2009 г. придобива титлата доцент, а през април 2015 г. - професор.

Областите му на интерес включват сложна катарактна хирургия, висша рефрактивна хирургия, хирургия и трансплантация на роговица при кератоконус и корнеални заболявания, комбинирана глаукомна и изкуствена корнеална хирургия и витреоретиналната хирургия

От 2016г. насам работи като специалист офталмолог и хирург по очни заболявания към Университетска болницата „Коч“.

Инициативата е част от поредица безплатни консултации на „American Hospital” и Университетска болница „Коч” и чрез които на българските пациенти се предоставя достъп до най-добрите специалисти и до последните достижения в медицината.

За консултациите пациентите трябва да запазят предварителен час, както и да носят епикризи и изследвания, с които разполагат до момента.

Срещите ще се проведат в офиса на „American Hospital” и Университетска болница „Коч” на адрес: бул.”Христо Ботев” 26, гр. София.

За предварително записване и допълнителна информация можете да се обадите на тел. 0888 912 702 и 0899 975 588.

https://bridgehealth.bg/

X