Напишете дума/думи за търсене

10 неща, които силните жени правят, без да говорят за това

Те рядко говорят за себе си и почти никога за постиженията си. Те умеят да изслушват и преценяват, те умеят да са емпатични и да прощават. Те умеят да се грижат за себе си, но най-вече за любимите си хора. По какво ще познаете силната жена?

1. Те са безупречни в планирането

Тези жени са наясно, че доброто планиране е в основата на всеки успех. Независимо дали става въпрос за планиране в домакинството или начело на голяма международна компания. Те имат план във всяка житейска ситуация. Дори когато нещата изглеждат безконтролни, те успяват да начертаят някакъв път в главата си и да го следват уверено.

2. Те не се молят за ничие приятелство и благоразположение

Ще ги познаете по това, че са силно социални. Имат много познати, достатъчно приятели, както и кръг от хора, на които могат да разчитат. Не мислете, че някога ще се умилкват около нечия персона по какъвто и да било повод. По-скоро е обратното - другите търсят тях и тяхното приятелство.

3. Те са изключително уверени

Всяко нещо, което мислят и правят, е подплатено с доводи. Те понякога са силно рационални, друг път - в повечко емоционални, но в каквото и състояние да се намират, знаят, че това е истинската им същност и няма пред кого да я изопачават. Това ги прави уверени и силно привлекателни за околните.

4. Те са толерантни и приемат другите каквито са

Понякога една такава жена би могла да е стряскащо толерантна. Тя никога не съди прибързано хората и дори може да се каже, че изобщо не си позволява да ги съди за това, което са. Тя може да седи на една маса и с Папата, и с президента, и с убиеца.

5. Те са вълци-единаци

Тези жени могат да си бъдат безкрайно самодостатъчни. Те нямат нужда от компания, за да имат хубава вечер. Те нямат нужда от мъж, ако тази връзка не ги обогатява и развива. Те по-скоро ще останат сами, отколкото да тлеят в компромисни взаимоотношения. Те винаги търсят най-доброто във връзките си с хората - това да могат да дадат, това да могат да научат, това взаимно с другия човек да се мотивират и развиват.

6. Достойнството е на първо място

Несправедливостите ги изкарват извън обувките. Те няма да се молят, да се подмазват, да шушукат, да увъртат. За тях думата "достойнство" има невероятно силен заряд. Те просто не знаят какво е да живеят и ден извън рамките на това понятие.

7. Плашат неуверените мъже

Понякога те дори не съзнават, но мъжете "без топки" буквално се снишават покрай такива жени. И тъй като те са чувствителни, колкото и да са силни, нерядко се чудят: "Но защо? С какво отблъснах този мъж, че не ме иска?" А в повечето случаи "този мъж" дори не може да си представи, че заслужава подобна женска фигура до себе си и за по-сигурно си бие камшика далеч от нея.

8. Те се наслаждават на това да правят първата крачка

Нямат никакъв проблем да поканят мъж на вечеря, нито пък да му предложат брак. Нямат проблем да започнат нов бизнес или просто да се преместят в друг град и да тръгнат от нулата. Тези предизвикателства ги зареждат с щастливи емоции и ги мотивират да са още по-акуратни и креативни едновременно.

9. Не им пука за феминизма

В повечето представи феминист е равно на силна жена и обратното. Не се лъжете! Истински силната жена си знае стойността и няма съмнения, че е конкурентна и ценна. Тя няма време да се тормози от клишета и предразсъдъци. Тя върви смело по пътя си и търси всеки ден съвършенството.

10. Умеят истински да прощават и истински да благодарят

Лесно е да го кажеш на думи, но колко по-трудно е същински да го почувстваш?! Независимо дали става въпрос за прошка или признателност, тези жени са над дребнавите подробности, които подронват мощта на тези две действия. На тях не им се налага да се насилват да прощават и да изпитват благодарност. Те го правят, защото това е начинът, по който функционират истински. Те го правят от душа и сърце. Защото това е единственият начин да вървят напред и само напред.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X