Напишете дума/думи за търсене

Отново се връчват наградите Happy Awards

На събитието официално се поставя и началото на ски сезон 2017 – 2018 в Пампорово. Атанас Парушев празнува на място 50 – годишен юбилей

На 17 ноември, в София, ще се проведе за пореден път традиционното връчване на наградите Happy Awards. Известни модни къщи ще покажат своите елегантни есенно - зимни колекции. Ще бъдат наградени и най-щастливите българи, които са направили с нещо хората около себе си щастливи. То може да бъде усмивка, жест, песен, урок, но важното е да допринасяме с нещо за красота в отношенията и живота ни. На предишните награди бяха наградени :

Проф. Любо Халачев, ректор на НАТФИЗ, „Най-щастливият ректор”, който работи вече 40 години с най-красивите актриси на България!

Проф. Сергей Игнатов „Най-щастливият професор”, бивш Министър на просветата, който разкри тайните на египетската принцеса Нефертити и отпразнува 30-годишен юбилей на Института по египтология, на който е основател!

Драго Драганов, „Най-щастливият водещ”, който е повече от 25 години влюбен в една телевизия!

Бащата на малката Крисия, Марин Тодоров, като „Най-щастливият баща”, който има 4 дъщери и живее с 5 жени вкъщи!

Юлиана Дончева, като „Най-щастливата майка”, която в името на любовта роди на 50 години!

„Най-щастливата певица”, Силвия Кацарова, която е вече 40 години на сцена, сред своите почитатели!

Най - щастливият комплекс! – Албена, защото прави много хора щастливи и др.
Тази година шоуто ще бъде повече от невероятно. Ще има уникални колекции, подходящи за наближаващите коледни и новогодишни празници. Ще бъдат наградени:

„Най-щастливият дует!”, дует „Ритон”, който отпразнува тържествено 40 години заедно на сцената и в живота!

„Най-щастливият комплекс – Пампорово!, където се събират най-много любители и професионалисти, щастливи да практикуват сред красивата природа зимните спортове.

„Най-щастливият лекар – професор Крум Кацаров! от бивш началник на ВМА, един от най-добрите гастроентеролози в България, който празнува ден след нашето събитие 60 годишен юбилей, видял щастието и усмивката на много хора, на които е помогнал в практиката си.

„Най-щастливата директорка на Двореца в Балчик!“, Жени Михайлова, която управлява едно уникално красиво място от България, където целогодишно се събира много положителна енергия и посрещат хора от цял свят.

„Най-щастливият дизайнер – Парушев!“, който за 30 години юбилей и 50 години, навършени преди дни, е облякъл над 1 000 000 човека и ги е направил по своему щастливи.

„Най-щастливата вицепрезидентка на България - госпожа Илиана Йотова!“, заради каузите, с които помага на хората.

„Най-щастливият митрополит - Западно- и Средноевропейски митрополит Антоний, помогнал на много българи у нас и по света!
и др.

Наградите, плакет и поставка за снимки с инкрустация на стокаратов диамант, са осигурени с любезното съдействие на световния гигант Алтънбаш.

В дефилетата ще се включи Атанас Парушев, който на подиума ще отпразнува 50 – годишния си юбилей, заедно с младата дизайнерка, дъщеря му Александра. Търновецът е подготвил уникална елегантна колекция за всички тийнейджъри, млади мъже и тези, които се чувстват цял живот млади. Основната гама е празничната тъмно-синята, заедно с класическото черно, но има и други интересни хрумвания, които ще се видят на място в залата.

След него, Дани Стоянова, за модна къща „Аз и Ти“, ще продължи официалната колекция, като тя ще застъпи цялата гама на дъгата. Любимото шампанско и розово ще преобладава в коктейлните тоалети, а връх са апликациите с камъни и блестящи елементи, които са ръчна изработка.

Градусът на напрежението ще се вдигне с колекцията на Алтънбаш, която ще представи най-новото от света на диамантите. Когато говорим за диаманти, всички жени, копнеят за тях с надеждата, че това са техните по-добри приятели от мъжете, както твърди и самата Мерилин Монро.

Дизайнерката Стефка Гущерова от модна къща „Шик“ ще представи женствен силует и елегантна колекция, която тя обеща че ще ушие ексклузивно за зимната фиеста. Стефи, последните две седмици е в Лондон и там обеща да се зареди с много емоции и идеи за нейното шоу.

Другият мъж дизайнер, който участва през последните години неизменно на всички модни фиести и рождени дни на списание Мери, е Андрей Николов, дизайнер на модна къща „Яша“. Андрей, когото често го бъркат с манекените, както стана при дефилетата на плажа в Балчик, е подготвил колекция за деловата, елегантна жена. Жената, която умее, както да работи, така и да релаксира. Той няма да изневери на линията на модната къща, започната от неговата майка и така продължава да печели допълнително фенската маса.

Бутици Сватба „Инфинито“, с дизайнерки Дора Атанасова и Цветана Василева, пристига от Хасково, с елегантни облекла, където преобладават наслагванията, шлейфовете, къс и дълъг силует, цепките и цветята. Част от облеклата са с изрязани бродерии, като късата пола е обвита в тайнсвеността на дългия воал.

Модна къща „Версай“ специално стяга не само коктейлна, но и сватбена колекция, където освен уважение към традицията булката да бъде в бяло има и много други дизайнерски оригинални виждания.

Водещ на шоуто е красавецът и идол на тийнейджърките Ивайло Колев, миналогодишния победил на конкурса „Бургас и морето“.

В шоуто ще участват и ще поздравят всички присъстващи едни от най-големите звезди на българската поп музика, Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Мая Нешкова, Рени, Краси Аврамов и др.

Манекенките и моделите са едни от най-красивите на България: Анна Мария Чернева и Карина от известния сериал на Нова тв, Мария Вълчева, Мария Паскалева, тв водещите Поли Найденова и Гергана Цветкова и др.

X