Напишете дума/думи за търсене

Какво е детето ви – индиго, кристално или дъга?

Но това не е повод за притеснение, защото те са достатъчно силни, досущ като кристали. Винаги гледат на света с чисти очи, което добавя допълнителен щрих към тяхното описание „кристалните“ деца.

Заради въображение си, силата и чистотата, с която възприемат всичко, те са привлечени от имагинерния свят на супергероите от комиксите. Изкуството им, музиката, филмите, бизнесът и дори начинът им на живот са вдъхновени и управлявани от различни супергерои, които идеализират, докато растат.

Децата на дъгата са поколението хора, родено след новото хилядолетие.

Те са модерни и по-технологично напреднали от другите два вида деца, защото те са отгледани в период, в който хората са по-свързани откогато и да било. Те имат достъп до почти цялата информация в света на един клик разстояние, докато растат.

Тези деца са щастливи и позитивни. Носят щастие и радост на целия свят чрез различни изобретения, платформи и медии.

Тяхната светлина и позитивност ги правят по-освободени от всяко предишно поколение. Те обичат да пътуват, мразят да бъдат зависими от някого и не могат да понасят конформисткия начин на живот. Дават топлина и живот на всеки, който се докосне до тях. Мразят да бъдат държани на въже. Доста често тези хора стават вегани.

Коя е най-голямата разлика между тези три поколения?

Децата индиго са тук, за да унищожат нещата, които не работят, и да проправят път за един по-добър свят.

Кристалните деца са тези, които трябва да създават, развиват и изграждат нови начини, обединяващи най-доброто от старото и новото.

Децата на дъгата са тук, за да дадат живот и да отгледат новия и подобрен свят, който е в хармония с природата и човешкия потенциал.

Всички тези 3 духовни архитипа трябва да работят заедно, за да има реална промяна в начина, по който човечеството се развива по-нататък.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X