Напишете дума/думи за търсене

Месецът, в който сме родени, казва каква любов ни чака тази година

Юли

Има магнетизъм за вас, който улеснява другите да се сприятеляват с вас. Но в действителност ви е трудно да се отворите пред някого, който иска да има връзка с вас. През тази година внезапно ще усетите искри между себе си и някого, за когото никога не сте предполагали, че е възможно да се появят чувства. Вие ще се озовете в облаците от любов, а той ще ви накара да се чувствате по-свободни и млади.

Август

Вие сте роден лидер, имат достатъчно увереност и става на вашето почти винаги. Човекът, в когото ще се влюбите, ще е единственият, който ще ви казва, когато грешите. Това обаче няма да ви ядосва, а ще е нещо, което много ще цените и уважавате. Няма дави позволява да му се разхождате по главата и ще се погрижи да гледате на него като на равностоен партньор.

Септември

Били сте наранявани и в стремежа си да се предпазите, сте се дистанцирали от всички ваши предишни партньори, които сте напускали, преди нещата да станат твърде сериозни. Но сега ще откриете някой, който ще ви накара да почувствате, че всяка болка си струва, стига да сте с него. Той ще ви накара да се почувствате така сякаш сте започнали нов живот. Освен това няма да се плашите от силата на вашите емоции.

Октомври

Вашата индивидуалност и самочувствие винаги са били много важни за вас. Именно те ви карат да влизате колебливо в отношенията, защото се страхувате, че другият ще се опита да ви промени. През 2019 г. ще срещнете някой, който ще ви помогне да бъдете себе си и ще ви насърчи да изследвате личността си още повече. Ще работите като екип, запазвайки своята индивидуалност.

Ноември

Нивото на интелигентност и креативност, които притежавате, понякога ви затруднява да допуснете хората до себе си. Тази година обаче ще срещнете някого, който може да върви в крак с вас. Този човек ще може да се справи с вашата енергийна личност. Той ще ви обича, без да ви дърпа назад.

Декември

Рационалността и практичността винаги са били едни от най-важните ви качества. За вас е важно в живота ви да има контрол. Ще срещнете с човек, който ще направи света ви приказен. Той ще ви помогне да извадите на показ чувството си за хумор и ще ви даде пространството, от което имате нужда. Ще ви помогне да намерите спонтанността си и и ще ви научи да не премисляте всичко. Той няма да се свени да те ядоса и ще те научи, че понякога е най-добре да следваш инстинктите си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X