Напишете дума/думи за търсене

Деловодителка от София разказва за билкова тинктура, спасила я от високото кръвно и холестерола

- "Благодарна съм на лекарите, че ме спасиха и ми дадоха втори шанс! Сега и аз ще помагам на хората!" - казва Соня.

Искам да разкажа моята история - как след години ходене по мъките се справих с високото кръвно, което щеше да ме убие.

Аз съм Соня Петрова и съм на 57 години, все още работеща баба на две прекрасни внучета. Работя като деловодителка в завода по електроника в София.

По природа винаги съм била леко пълничка и с високо кръвно, но това не беше пречка, тъй като бях свикнала с тази диагноза.

Един ден обаче всичко се промени и животът ми се обърна на 180 градуса! Както си седях на бюрото в работата, изведнъж ми стана много лошо. Закараха ме в болницата и започнаха да ми правят изследвания. Оказа се, че съм направила остър миокарден инфаркт и, че артериите ми са запушени и не могат да пропускат циркулиращата кръв добре. Преди да ме изпишат от болницата, докторът ми изписа едно лекарство „КАРДИОКСИН“ – каза, че е само на билкова основа, но така добре изчиства кръвоносните съдове от натрупания холестерол и регулира кръвното, че го изписвали за профилактика на всеки втори пациент. Аз като чух, така се обнадеждих, веднага се обадих на сина ми и го пратих да ходи да го търси по аптеките.

Като се прибрах в къщи, започнах приема на Кардиоксин. И наистина! Чудото стана! Не веднага, но лекарството си вършеше работата бавно и сигурно. Първия месец не почувствах почти нищо. След около месец всичко започна да се променя – всеки ден границите на кръвното падаха, започнах да се чувствам жизнена, възвърна ми се апетитът, с две думи станах нормален здрав човек. След месец и половина отидох на преглед и ми направиха ЕКГ и пълна кръвна картина. Резултатите бяха невероятни!

Кръвното беше 110/70, нямах аритмия, всичко си беше влязло в норма. Сега вече ходя отново на работа и се грижа за близките си, чувствам се здрава и жизнена. Препоръчвам на всички мои близки този продукт Кардиоксин.

Продуктът „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/cardioxin/ или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

X