Напишете дума/думи за търсене

Как да възстановим имунитета на онкоболен с природни средства

Лекарите на фирма „Доктор Биомастер“ предлагат комплексна терапия за възстановяване на имунитета. Терапията се изготвя индивидуално за всеки пациент на база на особеностите на неговия случай, като се базира на мощни природни имуномодулатори от реномирани производители от Германия, Австрия, Италия и Канада. Методиката, по която работят лекарите на фирмата, ползва опита на руски и германски натуропати.

Вижте постигнати резултати на сайта и се консултирайте с лекар: www.mikoterapia.bg

„Казвам се Ценка Георгиева и съм от София. На 72 години съм. На моя съпруг му откриха заболяване на стомаха. По-точно: в началото имаше оплакване на черния дроб, възпаление. Личният лекар ни изпрати при гастроентеролога. Той направи известни изследвания и установи, че съпругът ми трябва да постъпи в болнично лечебно заведение. Отидохме в една от добрите болници и там му беше направена гастроскопия.

С изследването се установи, че той има рак на хранопровода. Тогава трябваше да отидем в онкологичното отделение за по-нататъшно лечение. Скенер потвърди данните от гастроскопията.

Предложиха ни оперативно лечение, но тъй като той има други придружаващи заболявания - сърцето е извън ритъм… Освен това има подагра, проблеми с простата, кръвно налягане, Алцхаймер… Това не позволяваше да му бъде направена операция и химиотерапия. Тъй като организмът му беше изтощен и не позволяваше химиотерапия, просто трябваше да потърсим някакъв друг вид лечение – за по-нататък. Аз бях в много затруднено положение, не знаех какво да направя. И тогава една моя близка беше прочела за "Доктор Биомастер" и каза: "Защо не отидеш и провериш как стоят нещата, могат ли там да ви окажат някаква помощ, някакво лечение". И аз така и направих, посетих кабинетите на „Биомастер“ и те ни насочиха към някои видове препарати, които действително се оказаха за този етап, много добре! Диагностиката беше направена през месец март 2018 г., а лечението с гъбите започна през април 2018 г. Тъй като той преди беше спрял да се храни – сега започна да се храни по-добре и дори апетита му се оправи. Теглото му се повиши. Повъзстанови се и се почувства, че има някакво подобрение. Освен това тези болки, които от време на време се появяваха, изведнъж спряха! Нямаше вече такива оплаквания.

През тези 5 месеца, освен лекарствените гъби, други странични (специално за рака) лекарства не сме приемали – само гъбите!

Ракът беше около 2 сантиметра. След приемането на гъбите се оказа, че той е намалял на 0,91 см. Продължава да е по-жизнен, да може да се движи, да се храни и изобщо – да се чувства добре за момента.

Аз мисля да продължа лечението до още по-доброто завършване на курса, за да може резултатите да станат още по-положителни. Добре е хора, които са били като нас – в затруднено положение – и просто нямат друг избор – да ползват гъбите, защото предполагам, че след като при нас има ефект, би трябвало и при други хора да има същия ефект и да се чувстват и те добре, както се чувстваме ние – за сега, добре! И затова смятам още да ги продължавам тези гъби!

В аптеката има брошурки, в които човек може да прочете и да научи много неща за тези гъби, защото действително те дават добри резултати!

Пожелавам на всички хора, които решат да ползват тези препарати успех и пълно възстановяване! И здраве – преди всичко!“

Видеото с целия случай може да видите тук: youtube.com/mikoterapia

Попитайте лекари-микотерапевти във вашия град как да приемате препарати за възстановяване на имунитета: СОФИЯ - 02/ 952 51 99; ПЛОВДИВ - 0878 790 336; СТ. ЗАГОРА - 0878 780 306; ХАСКОВО - 0879 233 933; ВАРНА - 0878 105 476; БУРГAС - 0878 950 397; КЮСТЕНДИЛ - 0889 326 758; В. ТЪРНОВО - 0898 466 376; РУСЕ - 0896 831 580; ШУМЕН - 0878 646 034

X