Напишете дума/думи за търсене

Прочистване на лимфата – единствения път към живот без болести

Науката доказа, че повечето заболявания се развиват когато лимфата е замърсена

Лимфната система е в основата за очистване на междуклетъчните пространства и част от имунната ни система. Нейната функция е да филтрира кръвта, да произвежда бели кръвни телца, защита срещу болести, да върне протеина към сърдечно съдовата система.

Задръстването на лимфната система води до болести, като алергии, синузит, артрит, рак, колит, напълняване и кожни проблеми. Може да бъде причина за отоци, липса на енергия, запек, запушени синуси, болки в кръста, болки по цялото тяло и др. Когато лимфата не работи правилно, телата ни не могат да премахват токсините, да се борят с вирусни, гъбични и бактериални заболявания или да регулират количеството течност в нашите тъкани.

За да сме здрави, е нужно да поддържаме „чиста“ лимфата. Безпорно, правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление не достатъчни, особено когато никога не сме провеждали прочистване на тялото си. На последния симпозиум в Мюнхен, Германия, учени от цял свят бяха подготвили доклади за ролята на лимфата система и връзката и с отключването на заболявания. В следствие на това, е създаден продукт, който се нарича „Имуниксин“ – базиран е на разработките на Академик Хлебаров от концентриран извлек от 7 растения, които са съчетани в сложна комбинация и изчистват лимфата.

Имуниксин е базиран на концентриран извлек от 7 растения / Шипка 160 mg , Мента 160 mg , Коприва 160 mg , Босилек 160 mg , Хмел 15 mg , Роза 10 mg, Орех 160 mg/, които в комбинация спомагат за активиране на функциите на имунната система и пречистване на лимфата.

Имуниксин е мощен имуномодулатор, който подпомага производството на естествени антитела, подобрява функционирането на имунната система и поддържа оптималните й нива на действие. Активните компоненти в ИМУНИКСИН увеличават активността на естествените „клетки убийци“ (NK, T и B), които съставляват 90% от имунните клетки, отговорни за имунитета и водещи борбата с „лошите клетки“ в организма.

Проф. Георгиева

"Лимфната система е по-стара от кръвоносната. Тя се образува първа в ембриона. Наричат я „бялата река“. Първата заблуда на официалната медицина е, че не може да й се въздейства. Не е така, на всичко може да се въздейства и има безброй методи от алтернативната медицина, които да ни помогнат за това. След тримесечен прием на „Имуниксин“ хората споделяха отшумяване на болките при артрози, регулиране на кръвното налягане, общо покачване на жизнените показатели, по-здрав сън... "

Имуниксин е продукт, който активно спомага естественото прочистване на лимфната система и поддържането в норма на течливостта на лимфата, така че да се поддържа нужната профилактика от хронични и терминални заболявания.

Продуктът „Имуниксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/immunixin/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

X