Напишете дума/думи за търсене

Как да възстановим имунитета на онкоболен с природни средства

Лекарите на фирма „Доктор Биомастер“ предлагат комплексна терапия за възстановяване на имунитета. Терапията се изготвя индивидуално за всеки пациент на база на особеностите на неговия случай, като се базира на мощни природни имуномодулатори от реномирани производители от Германия, Австрия, Италия и Канада. Методиката, по която работят лекарите на фирмата, ползва опита на руски и германски натуропати.

Вижте постигнати резултати на сайта и се консултирайте с лекар: MIKOTERAPIA.BG

“Здравейте! Казвам се Таня, от Стара Загора съм и искам да разкажа историята, през която преминахме и преминаваме с мама, понеже тя е болната, с диагноза рак на дебелото черво. И ако мога да помогна - ще се радвам за всички с тази диагноза!

Ракът на дебелото черво беше открит миналата година чрез доста тежки изследвания и чрез доста тежки терапии, понеже ѝ липсваше желязо. Желязодефицитна анемия - това е плодът на рака - и реално погледнато болката от това, че трябваше постоянно да пие желязо и постоянно да се налива - беше неописуема за майка ми.. При вида на самата ампула - изпадаше в някакво отвратително състояние. Операцията, слава Богу, мина нормално. Ракът беше доста големичък, може би - колкото юмрука ми. За съжаление, възстановителният период след операцията протече малко по-трудничко.. Лошото е, че беше 35 килограма.

За химиотерапия - просто не сме си и помисляли с брат ми да я подлагаме. Първо, че самите й килограми не позволяваха, второ - тя и до ден днешен не знае, че е с тази диагноза рак - на дебелото черво и за нея това щеше да е убийство.

След операцията доктор Анчо Димитров, смело цитирам името му, защото това е един невероятен професионалист в хирургията в Стара Загора, а същевременно и човек - от малкото останали хора! Самата аз съм дългогодишен професионалист в тази сфера - 32 години като главен касиер в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“. Сега се занимавам със странични неща. След самата операция, след като решихме, че няма да се подлагаме на химиотерапия, д-р Анчо Димитров ни насочи към тази фирма, която е от алтернативната медицина. За мен тя беше надежда и бях убедена, че ще имаме ефект! И за моя радост и облекчение, благодаря на Господ, 1 година мама ми е жива, права, без разсейки, минала си е всички контролни прегледи с много добри резултати; с качени 10 килограма за 1 година!

Продуктите, които приемаме, са изписани от д-р Андрей Митевски, анестезиолог е. Изписва по схема хранителни добавки. Те са няколко на брой, като от тях са: „Имюн Модулатор“, Херициум, Кориолус, разтвор от Алое Арборесценс, витамин C и др. Плюс много важно – диетичен режим, който трябва да се спазва, защото, по принцип, моето лично мнение е – за рака винаги са виновни храните! Това, което ядем – то си е химия. Но имайки предвид темпото на живота ни, няма как да се съобразяваме да ядем винаги природосъобразно. Благодаря на това, че тя е един стриктен пациент!

Другото, което искам да кажа- че (ние) ще продължаваме така. Една година ние нямаме разсейки, което е много рядко при рак на дебелото черво! И сме много доволни. В момента е на поддържащата схема – и ще продължаваме.

Много от вас може да си кажат, че не могат да си го позволят. Не щадете пари!

Мама е на 75 години! Апетит почти нямаше. Сега мама започна работа, отново. На 75 години! Чисти офиси и няма намерение да се отказва – въпреки диагнозата си! В момента си има апетит – хапва си, чувства се перфектно! Бузите й вече са зачервени, това са 10 килограма за една година. Нормално качени, не да се „тъпче“ с храна и така нататък. И нямаме разсейки – за което съм благодарна!”

Видеото с целия случай може да видите тук: Youtube.com/Mikoterapia

Попитайте лекари-микотерапевти във вашия град как да приемате препарати за възстановяване на имунитета: София - 02/ 952 51 99; Пловдив - 0878 790 336; Ст. Загора - 0878 780 306; Хасково - 0879 233 933; Варна - 0878 105 476; Бургaс - 0878 950 397; Кюстендил - 0889 326 758; В. Търново - 0898 466 376; Русе - 0896 831 580; Шумен - 0889 789 939

Тази статия е с рекламно съдържание, предоставено от трета страна и не е обвързана с редакционната политика на медията.

X