Напишете дума/думи за търсене

За Никулден и Коледа: До 35% отстъпка за мъжки италиански подаръчни комплекти за брада, коса, кожа и бръснене

Онлайн магазинът barba.bg предлага над 100 артикула на марките MONDIAL1908 и BARBA ITALIANА – всичко за красотата на силния пол

До 35 процента отстъпка на мъжки подаръчни комплекти на луксозните марки MONDIAL / Мондиал / и BARBA ITALIANA /Барба Италиана/ предлагат за предстоящите празници - Никулден, Коледа и Нова година, на www.barba.bg.

Ръчно изработени от италиански майстори четки за бръснене от фин естествен косъм на язовец, първата в света аромотерапия за бръснене със съответстващите натурални продукти, продукти за грижа, сгъстяване и растеж на брада и мустаци, за здрава коса - шампоани с етерични масла за предотвратяване на косопад, пърхот и омазняване. Въобще всичко за красотата на мъжа вече е на един адрес: barba.bg. В онлайн магазина /наричан още барба шоп/ ценителите на гарантираното качество ще намерят над 100 артикула за косата, кожата, брадата, мустаците и бръсненето. Всички те са с етикет Made in Italy – държавата синоним на модата, предназначена за силния пол, гаранция, че при дадена стока е използвана определена производствена технология, занаятчийско майсторство и вещина.

Брадата винаги е била един от основните символи, които отличават мъжа от жената. В много култури брадата представлява истински елемент на външно изразяване на мъжкото достойнство. Сред древните народи брадата, като прерогатив на зрелия мъж, често е била смятана за символ на властта.

Днес брадата се носи и се показва с гордост и престиж, тя е елемент на стил и мода. Гъста и красива брада може да се постигне чрез използването на естествени суровини. Точно такива се съдържат в италианските продукти с марка BARBA ITALIANA и MONDIAL.

Подаръчните комплекти за брада и мустаци от сериите АНТИКА БАРБЕРИА на Мондиал и RAFFAELLO, CARONTE, AMERIGO на Барба Италиана са с отстъпка до 35 процента.

В различни комбинации се продават: комплект за растеж на брада, шампоан за брада, еликсир за брада, моделираща вакса за брада и мустаци, олио за брада, сапун за брада, тоник за брада, четка за разресване на брада и мустаци. Онлайн магазинът предлага идеалната комбинация за грижа, измиване, масажиране, моделиране и скулптуриране на брадата и мустаците.

За мъжете предпочитащи гладко лице са продуктите за бръснене, отново с добри отстъпки – аксесоари, крем, сапун, пяна, гел, балсам, еликсир, есенция.

В barba.bg ще откриете разнообразие от четки за бръснене, като например, четка за бръснене с естествен косъм от язовец, четка за бръснене с избелен косъм и много други варианти ръчно изработени от италиански майстори. Тук има и бръсначи, държачи за ножчета за бръснене и различни видове класическа самобръсначка. Онлайн магазинът е едно от малкото места, където може да се закупи и класически традиционен бръснач.

В продължение на повече от век, компанията MONDIAL произвежда обявените за едни от най-добрите четки за бръснене в света. Традицията и занаятчийството се събират, за да създадат гениални шедьоври. Работата все още се извършва на ръка и тайната се предава от поколение на поколение, където вниманието към детайла и преследването на цялостното съвършенство прави всяка четката за бръснене неподражаема и уникална.

Красивите дизайни от естествен косъм на язовец, прецизно изработени ръчно, с всеки детайл олицетворяват нещо от стогодишната история и от италианското съвършенство, с което винаги се е отличавала марката Mondial.

Различните видове сапун, гел, пяна и крем за бръснене на италианския бранд превръщат ежедневният ритуал в автентично преживяване и ароматерапия. Продуктите са наситени с естествени аромати на мандарини, сандалово дърво, бадем, зелен тютюн, бергамот нероли, портокалов цвят.

За най-чувствителните кожи е предназначен гелът за бръснене Dante на BARBA ITALIANA, който осигурява и гладкост на врасналите косми, което помага за изтеглянето на прав бръснач за перфектно бръснене, без зачервяване на кожата, раздразнения и избягване на враснали косми.

Екологичната пяна за бръснене MONTE BIANCO е богата на екстракти от еделвайс, женско биле, конски кестен и касис формула, които правят кадифено мека на пипане кожа.

Различните видове балсам, еликсир и есенция за след бръснене действат успокояващо, подхранващо, правят кожата по-гъвкава и млада, предпазват я от ултравиолетовите лъчи, замърсяването и екологичния стрес.

Косата е видимият израз на нашето благосъстояние, отвътре и отвън. Природата предлага всичко, което е необходимо, за да бъде косата здрава и да може да прояви цялата си красота, чрез чистотата на етеричните масла и отделните ценни, естествени съставки, които се съдържат в шампоаните, лосионите, балсамите и стилизиращите продукти на BARBA ITALIANA. Те са популярни в над 30 страни като предотвратяващи косопада, пърхота и омазняването. Синергията на есенциалните масла от пачули, тамян и иланг иланг, лавандула и бергамот, мента, синя и римска лайка, протеините от коприна, пшеница, соя и кашмир, придават гладкост и мекота по дължината на косъма, като елиминира начупените краища.

Гел, помада, спрей, брилянтин, вакса дават тяло и обем, оформят косата. Натуралните съставки на стилизиращите продукти въздейства за блясък и мекота на косата, и анти-фризиращ ефект.

Луксозните продукти се предлагат в уникални опаковки. Barba ltaliana разчита на ръчно изработени външни опаковки от сертифицирани производители FSC*, което означава, че закупуването на целулоза идва от контролираните гори. Флаконите са от РЕТ, пластмасов материал 100% рециклируем, или от стъкло, следователно също са напълно рециклируеми.

Barba.bg набляга на артикули, които са резултат от екологосъобразни процедури с ниско въздействие върху околната среда и най-добрия начин за зачитане на природата.

Онлайн магазинът освен индивидуални подаръчни комплекти за мъже предлага и възможност на фирмите с осигуряването на подаръчни комплекти за техните служители!

За контакти: [email protected]; +35924830959; 0884100950

X