Напишете дума/думи за търсене

Най-добре облечените звезди за 2018 г.

Принц Хари и Меган Маркъл на сватбата им Снимки: Ройтерс

 Как да завладееш червения килим през 2018 г.? Списание "Вог" смята, че правилната "рецепта" включва използването на #MeToo (б.а. в подкрепа срещу сексуалното посегателство над жени), както и носенето на тоалети с политическо послание.

За да подкрепят кампанията масово известните дами се появяваха в черно под светлините на прожекторите, обсъждаха политически идеи и симпатизираха на активисти. Далеч от магическия килим, през 2018 г. те поставиха устойчивостта, както и етиката, на централно място чрез избора си на "поучителни" и слънчеви рокли.

В тазгодишната си класация "Вог" подрежда 10 жени, които много добре разбраха, че стилът им на червения килим и извън него предлага уникална глобална възможност. В нея влизат херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, певицата Лейди Гага, колежките й Риана и Зендая, актрисите Трейс Елис Рос, Зоуи Кравиц, Емма Стоун, Сърша Ронан и Джема Чан, и манекенката Палома Елсесер.

Меган Маркъл

Меган Маркъл
Меган Маркъл

Съвсем заслужено бременната херцогиня на Съсекс е част от тази класация. Сватбената й рокля, дело на дизайнер от "Живанши", е най-доброто модно произведение за годината, въплъщаващо свежия дух, който тя и принц Хари носят. От 19 май насам, херцогинята вдъхновява с демократичния си вкус по време на кралските си визити. Тя ползва утвърдени марки, демонстрира перфектен вкус за дамски чанти, а сега - умело съживява майчинството.

Лейди Гага
Лейди Гага

Лейди Гага

Певицата, която стана още по-популярна с участието си във филма "Роди се звезда", смени двама стилисти тази година. Лейди Гага определено успя да привлече окото тази година, появявайки се в тоалети на имена в модата като "Валентино", Александър МакКуин и други. Звездата наистина се роди.

Риана
Риана

Риана

2018 ще бъде запомнена като годината, в която Риана завладя бала на "Метрополитан" с невероятната си визия - с папска митра на главата и обсипана с камъни мантия на раменете. Барбадоската красавица бе и една от първите, която показа как жени носят мъжката колекция на "Луи Вюитон". Нейна е заслугата шапките да се върнат на мода.

Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм

Зендая

Дисни принцеса? Моля ви. Зендая не само пренаписа правилата как да бъдеш тийн супер звезда, но и драстично промени визията си. Тя забрави всичко "захаросано" и му "затвори врата", отдавайки си на по-естествен вид. Безстрашна, яростна, невероятна, всичко изплува на повърхността.

Трейс Елис Рос
Трейс Елис Рос

Трейс Елис Рос

Когато актрисата Трейс Елис Рос се ангажира с вида си, тя го прави по всички правила. Вземете например розовия цвят, с който тя открадна сърцата ни тази година, използвайки го няколко пъти. Тя определено използва червения килим, за да направи някакво изявление.

Зоуи Кравиц Снимка: Инстаграм
Зоуи Кравиц Снимка: Инстаграм

Зоуи Кравиц

Безупречен гардероб, съдейки по всички визии, с които се появи Кравиц тази година. Любимка на "Сен Лоран". Преминаваща от "красавица" до "пънк момиче" за миг. 

Емма Стоун
Емма Стоун

Емма Стоун

Стоун винаги се появява на червения килим без грам колебание. Гледаш я и имаш чувството, че ако "веригата стане твърде тежка" тя просто ще я захвърли и ще продължи вечерта. Тя винаги позира перфектно, с мини рокля, готова за парти. Никой не носи ярко червено по-добре от Стоун.

Сърша Ронан
Сърша Ронан

Сърша Ронан

Формулата за отлична година на червения килим на Ронан бе тесни рокли и футуристичните обувки, но тя не се страхува да експериментира. Смелостта й може да се сравни с тази на кралска особа, но Сърша Ронан винаги е на върха.

Джема Чан
Джема Чан

Джема Чан

Изгряващата звезда Чан е сред любимките на стилистите. За това тя винаги изглежда перфектно. През годината тя "разби" медиите с избора си на облекло, носещо силно политическо послание. Дали това се дължи на факта, че е завършила политология в Оксфорд?

Палома Елсесер

Момичето от нюйоркската корица на "Вог" - тя има спортно-елегантна визия, която поддържа без усилие. През годината я видяхме и лъскави, и в секси червени рокли. А почитателите й с нетърпение очакват публикациите й в социалните мрежи. 2019 г. обещава да бъде супер специална.

Превод и редакция: Симона Бузова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X