Напишете дума/думи за търсене

Напитки преди лягане, които горят коремни мазнини

Ябълков сайдер

1 л ябълков сок

мента

100 мл лимонов сок

1 лимон

лед

Нарежете лимона на шайби. Комбинирайте двата вида сок. Добавете лимонените резенчета, мента и лед. Може да сервирате напитката с резенчета ябълка.

Зеленчукова напитка

1 л газирана вода

захар на вкус

3 краставици

1 голяма чушка

1 лайм

3 лимона

листа от мента или естрагон

лед

Нарежете чушката и двете краставици и ги поръсете със захар един час преди готвене. Нарежете останалата краставица и един лимон на шайби. Настържете кората на лайма. Изстискайте лайма и останалите два лимона. Поставете ментата в кана. Сложете кората от лайм и лимона на шайби, краставиците и чушката. Излейте двата вида цитрусов сок и газираната вода. Добавете натрошен лед. Гарнирайте чашите за напитката с резенчета лимон и краставица.

Питие от ананас

1 л газирана вода

1 лимон

1 консерва ананас в собствен сок

мента

захар на вкус

Кипнете газираната вода. Настържете кората на лимона и изстискайте цитруса. Добавете захар във водата и я оставете да къкри, докато се разтопи напълно. След това добавете лимоновата кора и свалете от котлона. Прецедете сиропа в кана. Прибавете сока от лимон и ананас.

Нарежете ананаса и добавете към напитката. Гарнирайте с шайби ананас преди сервиране.

Ягода и пресни билки

1/2 лимон

1/2 лайм

мента и естрагон

ягоди

1 л газирана вода

100 мл вода

лед

Настържете двата вида лимон и изстискайте сокове на плодовете. Нарежете ягодите на половинки и добавете към цитрусовия сок и настърганите кори. Сложете ментата и естрагона. Залейте с гореща вода и оставете известно време, за да се смесят вкусовете. Извадете корите и оставете напитката да се охлади. Добавете газираната вода и лед.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X