Напишете дума/думи за търсене

Психичните сили, които притежава всяка зодия

7. Везни

Познават другия по-добре от себе си

Вашата психическа способност е да четете други хора, да разбирате техните мотиви и да знаете какъв ще бъде следващият им ход още преди те да са наясно с това. Но имате мъртва точка. Вие не познавате себе си достатъчно добре, за да видите собствените си постижения в правилната светлина. Губите шестото си чувство, когато някой ви стане близък.

8. Скорпион

Филтриране на повърхностното

Гладът ви за силна и дълбока обич има интензивен физически израз. Вербалното изразяване за вас почти винаги е досадно. Думите ви пречат в стремежа към страст и разпознавате безпогрешно, когато отсрещния не иска любов, а предпочита флирта. Способността да разчитате похотта е вашата психическа сила, както и това, че почти веднага разпознавате искрения приятел от лицемерния.

9. Стрелец

Божествен успех

Знакът ви притежава естествен оптимизъм, защото предварително знаете къде точно са възможностите за вас. Докато други хора гледат схеми и графики и наемат консултанти, вие вече знаете кога и на какво да заложите, било то в бизнеса или в любовта. Степента ви на успех в постигането на печалби е завидна.

10. Козирог

В крак с ритъма на живота

Някои хора изведнъж спират да правят това, което правят. Те напускат работата си и се местят в друг град. Продават домовете си. Козирозите психически познават темпото на живота. Правите радикални промени в живота си в точното време и се движите нагоре по стълбата на успеха с постоянен темп.

11. Водолей

Четене на мисли

Способността да получавате това, което искате от други хора, е вроден талант на Водолея и го притежавате като форма на изкуство. Бихте могли да поискате всичко от другия, но сте наясно какво му трябва на него или дали ще ви мине номера. Затова пакетирате вашите нужди и желания все едно са техни.

12. Риби

Виждат цялата картина

Рибите са най-психичният знак в зодиака. Голямата картина е вашата специалност. Знаете къде се напасват всички части на пъзела. Научната фантастика и други измерения за вас са факти и може да ги посетите чрез интензивното си въображение.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X