Напишете дума/думи за търсене

Научно откритие за болни стави прави чудеса

Д-р Стоянов разказва за последните новости в помощ на ставните заболявания

Уверено препоръчвам на своите пациенти продукта “АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР” - с многостранно действие, насочено към първоначалното облекчаване на болката, а при продължителна употреба – и към възстановяване на ставния хрущял и костната тъкан, което от своя страна ще доведе до бързо възвръщане на мобилността на ставите и предишния начин на живот на употребяващия го. Формулата е патентована със стандарт, което означава най-високо качество на съставките с щателни клинични и лабораторни изследвания.

АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР” може да се прилага за всички видове заболявания на ставите и костите и всякакви видове артритни заболявания, включително и деформация на костите, вследствие на артрит. Съставките във формулата работят по синергичен начин и задействат процесите на регенерация на ставите до 700 пъти по-бързо в сравнение с естествената възможност на тялото да възстановява жизненоважни хрущялни и костни тъкани. По този начин, в рамките на 5-10 до 25-30 дни, в зависимост от степента на заболяването, вида на травмата и естеството на проблема, можете да очаквате подобрение до 90-100%.

Тайната на изключителния ефект на продукта е във вложения във формулата Глюкозамин сулфат, който представлява комплекст от аминокиселини и захари, които се използват за директна синтеза на глюкозаминогликани. Това са вещества, които имат структурно укрепващо действие в организма. Служат за производство на синовиална течност, която спомага за правилното функциониране на ставите чрез повишаване на мобилността и намаляване на триенето, както и предпазване от “износване”. Друга функция на глюкозамина е хрущялното производство, което с възрастта намалява, затова е задължително да се приема като хранителна добавка след определена възраст – най-често след 50 годишна възраст. Добавянето на глюкозамин във формулата е с цел подобряване на “смазването” на ставите и намаляване на болката и отока.

Защо да предпочетете “АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР” пред алтернативни продукти?

Действието му е насочено към решаване на първопричината за болката, а не само временното ѝ притъпяване. С помощта на активирането на естествените сили на регенерация на организма и синергично действие на съставките, Вие ще подсилите, подхраните и възстановите ставния хрущял, костните връзки и тъкани, като по този начин ще си решите проблемите с костите и ставите.

Основните съставки на продукта са естествени екстракти, сред които екстракт от босвелия и полски хвощ. Бързото проникване на съставките в тъканите позволяват спиране на по-нататъшното разрушаване на ставите и едновременното стартиране на регенерация на увредените тъкани без каквито и да било странични ефекти или рискове за здравето.

Поръчайте “АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР” директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg или търсете в партньорските аптеки. Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

X