Напишете дума/думи за търсене

Не можех да стана от леглото до преди два месеца

Санитарката от Бургас разказва за чудото, което й се случило преди няколко месеца

“Бях забравила какво е да станеш сутрин от леглото като нормален човек. Денят за мен започваше с адски болки. Изправяйки се на краката си трябваше да постоя поне минута-две, за да започна да вървя. Имало е дни, в които не ми се иска да ставам изобщо, знаейки какви мъки ме чакат. Болката в ставите беше неописуема”, разказва Катя Петрова от Бургас.

67-годишната жена е била дълги години санитар в болницата. Опитвала различни продукти и мехлеми, които й споделяли бивши колеги от здравното заведение, но при повечето облекчението било за съвсем кратко време, при други изобщо не са й забелязвало такова.

“Съседка ми сподели за продукт, който й препоръчал нейния лекуващ лекар. Знаех, че тя също има проблем със ставите. Реших да пробвам и него. Така или иначе бях хвърлила стотици левове за различни лекарства. Тръгнах с голямо недоверие, но бях поразена от ефекта”, споделя още бургазлийката.

67-годишната жена започва тримесечен курс с продукта “АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР”. Още през първия месец се забелязва многостранното действие, първоначално насочено към облекчаване на болката, а след това и към възстановяване на ставния хрущял и костната тъкан.

“Това от своя страна е ключово за възвръщане на мобилността на ставите и предишния начин на живот на употребяващия го. Формулата е патентована със стандарт, което означава най-високо качество на съставките. “АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР” може да се прилага за всички видове заболявания на ставите и костите и всякакви видове артритни заболявания, включително и деформация на костите, вследствие на артрит”, обясняват производителите на продукта.

“След третия месец бях нов човек. Случвало ми се е да плача от щастие сутрин, че отново съм пълноценен човек. Отново мога да се радвам на внучетата си и да се разхождам в Морската градина. Бях забравила какво е това”, споделя още бургазлийката.

Тайната на изключителния ефект на продукта е във вложения във формулата Глюкозамин сулфат, който представлява комплекс от аминокиселини и захари, които се използват за директна синтеза на глюкозаминогликани. Това са вещества, които имат структурно укрепващо действие в организма. Служат за производство на синовиална течност, която спомага за правилното функциониране на ставите чрез повишаване на мобилността и намаляване на триенето, както и предпазване от “износване”. Друга функция на глюкозамина е хрущялното производство, което с възрастта намалява, затова е задължително да се приема като хранителна добавка след определена възраст – най-често след 50 годишна възраст. Добавянето на глюкозамин във формулата е с цел подобряване на “смазването” на ставите и намаляване на болката и отока. Основните съставки на продукта са естествени екстракти, сред които екстракт от босвелия и полски хвощ. Бързото проникване на съставките в тъканите позволяват спиране на по-нататъшното разрушаване на ставите и едновременното стартиране на регенерация на увредените тъкани без каквито и да било странични ефекти или рискове за здравето.

До 4 януари може да поръчате “АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР” на промоционална цена от 35 лв. за една опаковка + Безплатна доставка. При покупка на 3 бр., необходими за пълен курс на тримесечна терапия, получавате подарък - книжка “Лечебните билки на България”. Поръчайте онлайн на www.biotica.bg или директно на тел.: 0877721040.

След края на промоцията продуктът се предлага на редовна цена от 49 лв. за една опаковка.

X