Напишете дума/думи за търсене

Как да пречистим черния дроб след тежките празнични трапези

Празниците са времето, в което човек се отпуска, хапва и пийва повече, а често и спи по-малко. В България това се свързва с продължително консумиране на твърд алкохол, прием на баснословно количество мазна храна и повтаряне на същото на следващия ден, без значение как е завършила вечерта. Всичко това натоварва целия организъм, но негативен ефект оказва основно на черния дроб. Неговата жизнено важна функция е свързана, както с пречистването на организма от вредните токсини, така и с регулирането на метаболизма.

Черният дроб е единственият орган, който буквално ежедневно пречиства организма, като преработва и изхвърля натрупаните в него токсини – неизбежен процес, заради мръсния въздух, храната, стреса и дори козметиката, която използваме.

Според световната здравна статистика всеки втори човек в зряла възраст е застрашен от физиологични видоизменения на чернодробната тъкан и жлъчката като последица от начина на живот, постоянния стрес, неправилното хранене, свръхупотребата на лекарства, както и на алкохол.

В отговор на тези масови проблеми специалистите препоръчват т.нар. хепапротектори – медикаменти, разработени да подпомагат дейността на черния дроб и жлъчката. Едно отлично природно решение е билковият хепапротектор „Хепариксин“ – напълно изчистена билкова формула, която пази черния дроб от атаките на вредни агенти. Неговото специално предимство е, че е активен хепапротектор, т.е. участва във възстановяването на мембраната на чернодробните клетки – изключително важен процес за възстановяване на здравето и функциите на органа.

Хепариксин“ ефективно урегулира и подкрепя дейността и на жлъчката. Наблюдения на пациенти с проблеми отчитат оздравителни процеси при хора с установени камъни в жлъчката, със запушени жлъчни канали и разновидности на хепатит. Приемът подпомага процесите на естествена детоксикация, възпрепятства увреждането на черния дроб вследствие на прекомерна употреба на алкохол или на вредни храни, най-вече богати на наситени мазнини, както и от системен прием на различни медикаменти. Плюс от билковия екстракт е и подобряването на липидната обмяна.

Хепариксин“ е ефикасна висококонцентрирана формула от растителни екстракти с изцяло натурален произход. Билките от състава на „Хепариксин“ ефикасно съдействат за прочистване на организма от натрупани отпадъчни продукти, токсини и слуз. Изключителният ефект се дължи на свойството да се подпомага изхвърлянето всички токсични вещества от тялото, като по този начин се елиминират предпоставките за развитие на болести.

Продуктът „Хепариксин“ можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg или в аптеките. Регулярната цена на продукта е 49 лв., но до края на януари цената е 24 лв. + 5 лв. за доставка. При поръчка на 2 или повече опаковки, куриерската услуга е безплатна.

X