Напишете дума/думи за търсене

Тайната на д-р Кларк за пречистване на организма

Основната причина за поява на ракови заболявания е открита още през 1923 г., от немския учен Ото Хайнрих Варбург. По-късно той получава Нобелова награда за това. Д-р Ото Варбург открил, че ракът е резултат от антифизиологични сили и антифизиологичния начин на живот. С антифизиологичен начин на хранене и липса на физическа активност тялото създава кисела среда. Клетъчната киселинност е причина за изхвърляне на кислорода. Д-р Варбург заявил: Намаляването на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално киселата среда е среда без кислород. Всички нормални клетки се нуждаят от кислород, но туморните могат да живеят без него.

След него канадската изследователка д-р Хулда Кларк създава формула с три активни съставки /бял пелин, карамфил, зелен орех/, която и до днес няма аналог в борбата с раковите клетки. Оказа се че билката бял пелин, цветето карамфил и плода на дървото орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака. Използването им заедно е най-резултатно. Тази комбинация многократно доказва ефективността си при различни туморни образувания, които медицината заклеймява като „нелечими“.

Днес тройната формула се произвежда под името “ТРИАКТАЛ”. Продуктът спомага в борбата с онкологичните заболявания и тяхната превенция и е създаден като съпътстващ терапевтичен продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия.

ТРИАКТАЛ” подпомага детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система и има изключително мощно противопаразитно, антимикробно и антигъбично действие, осигуряващо цялостно прочистване на организма.

Поръчайте сега “ТРИАКТАЛ” на промоционална цена от 39 лв. с безплатна доставка до ваш адрес или офис на куриер. Офертата е валидна до изчерпване на количествата, след края на кампанията продуктът се предлага на регулярна цена от 69 лв. Поръчайте още днес от производителите на телефон 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

X