Напишете дума/думи за търсене

Имуно Тотал Натурал – лек от историята

Всичко започва с една интересна находка при превода на 1000-годишен лекарски наръчник в Нотингамския университет в Англия, която разкрива изненадващата ефикасност на комбинация от четири натурални съставки. Равни количества чесън, праз, бяло вино и волска жлъчка били смесвани и оставяни да ферментират в течение на девет дни в бронзов съд, след което се изстисквал сокът от получената смес. Формулата била възпроизведена и тествана в университета срещу бактерии Staphylococcus aureus (златист стафилокок), в това число и резистентната им към метицилина форма (MRSA), и като по чудо и двата типа бактерии били унищожени. Лекът убивал над 90% от MRSA.

Тази новина кара екипът на финландската компания Ханкинтатуку да обмисли дали може да произведе продукт със сходен ефект. Тяхното проучване показва, че много билки, подправки и микроелементи имат подобни изключително полезни свойства, така че се снабдяват с тях, за да ги изпробват в комбинация с древната рецепта. Но първият проблем бил волската жлъчка, защото тя не може да се използва във фармацевтично съоръжение – дали можело да бъде изключена от формулата? След като проучили предназначението й, било очевидно, че нейната функция била само да спомага за освобождаването на микроелемента мед от бронзовия съд по време на ферментацията. Следователно волската жлъчка можело да се изключи и да се добави меден цитрат в последния етап от производството. Така бил създаден продукт от 10 съставки с потенциален ефект срещу бактерии и вируси, но трябвало да се изпробва дали работи. За щастие множество лекари, партниращи си с компанията, се съгласяват да използват Имуно Тотал Натурал при голям брой пациенти с инфекции на горните дихателни пътища. Здравето им и различни параклинични показатели се проследявали внимателно по време на терапията. Резултатите се оказали извънредно обещаващи, тъй като участниците се повлиявали много добре и оздравявали напълно за много кратко време.

Комбинацията от растителни екстракти в Имуно Тотал Натурал подпомага способността на тялото да ускорява оздравителния процес и повлиява позитивно естествената имунна защита. Установено е, че малка доза Имуно Тотал Натурал, приемана ежедневно, поддържа организма силен и съдейства за успешна битка с патогените, които застрашават здравето ни.

Тази история показва, че не е необходимо винаги да гледаме към бъдещето, за да търсим помощ за нашите здравни проблеми, а можем да намерим решенията в миналото, криещо данни за дългия ни опит в лечението с вещества от природата. Затова шеговито, но не и без основание, Имуно Тотал Натурал може да бъде наречен "ancientbiotic" („древнобиотик“), вместо антибиотик…

Повече за този и други продукти, предлагани в магазините на „Лечител“, може да научите на shop.lechitel.bg, както и на телефон 0885/922 821.

X