Напишете дума/думи за търсене

Тези фрази привличат негативни събития в живота

Колко често контролираме това, което казваме? Знаете ли, че отрицателно оцветените фрази внасят провали и лоши събития в живота ни? Това остава незабелязано и затова не всеки придава значение на собствените си изрази.

Думата носи мощен енергиен заряд. Но какъв ще бъде - положителен или отрицателен - зависи изцяло от вас. Преди да кажете нещо, трябва да запомните, че думата има способността да навреди, но и да помогне. Някои от отрицателните ни твърдения и изречения привличат лоши събития.

Кои са фразите, които е добре да премахнете от речника си, за да не станете магнит за неуспехи?

"Не мога"
Изречения, които започват с „Не мога“ и подобни фрази, които пречат на въплъщението на потенциала в живота.
Такива изрази са ключови разрушители на благосъстоянието и късмета. Отрицателната енергия на фразите, базирани на отказ, забавя растежа и движението ви към успеха, слагайки много препятствия по пътя.

Кои фрази е препоръчително да се изоставят напълно:
• Няма да успея;
• Не съм достатъчно умен/подготвен/богат;
• Не мога да го направя;
• Това не е за мен

Фрази, които използват сравнения
Не бива да говорите за себе си унизително и е по-добре напълно да изоставите всякакви сравнения, които не са във ваша полза. Изразът „Той е по-добър от мен“ ще проработи там, където може би не сте очаквали. Не се програмирайте да бъдете по-лоши от другите. Плюс това може да се дразните сами. По-добре е такива фрази да се заменят с жизнеутвърждаващи, оптимистични думи.

„Ако“
Фрази и предположения, започващи с „Ако“, не водят до никъде. Придържайки се към миналото си, хората сами потискат собственото си развитие и не се доближават до поставената цел. Всеки преживява събития в живота си, които причиняват огорчение, вина, негодувание, но когато няма начин да промените или поправите нещо, просто трябва да продължите напред.

Изрази, които осъждат другите, като „Той е лош“
Фрази с оттенък на недоволство от определен човек са изпълнени с много неприятни моменти. Отрицателното послание на такива изрази отнема сила и късмет. И те трябва да бъдат премахнати от употреба.

Обвинения
Виновните фрази могат да внесат негативност в живота. Случва се да обвиняваме някого за нашите неуспехи, като по този начин докарваме неприятности на главите си.
Отрицателните фрази не са добри. Нека те се превърнат в положителни. И тогава ще забележите, че в живота ви ще започнат да се случват още хубави неща.

Признаци, че сме превзети от лоша енергия

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X