Напишете дума/думи за търсене

Признаци, че сме превзети от лоша енергия

Проклятията са една от най-често срещаните практики от зората на човешката цивилизация. За съжаление, тази магическа дейност все още е изключително популярна. Как да разберем дали някои нечисти мисли са достигнали нашето пространство?

1. Намирате странни неща у дома си
Хората, които се занимават с магии, трябва да установят контакт с обекта на проклятието. За целта те използват няколко начина. Най-разпространеният е странни и страховити вещи, които може да намерите в дома си.

2. Странни символи
Намирането на "вълшебни" талисмани или сигили с неизвестен произход на ваша територия означава, че някой, който не ви мисли доброто, е бил там. Този сигил вероятно е надраскан с нож или с магическо мастило.
Не се притеснявайте, изчистете призрачните символи, а след това поръсете със светена вода.

3. Липсващи снимки
Счита се, че снимките (особено по-старите или недигиталните) притежават нещо от вашата аура върху тях. Те могат да действат като връзка към човека, животното или мястото на кадъра. Използва се като фокусна точка за много ритуали, както добри, така и зли. Следователно липсващите снимки от вашата стая или къща означават, че някой може да се е домогнал до тях, за да ги използва за тъмни ритуали.

4. Липсващо бельо или други лични вещи
Бельото или дрехите (особено носените) имат силен аура отпечатък в тях. Същото се отнася и за часовника ви. Вашата енергия може да се използва като връзка в ритуали както за добри, така и за лоши цели.

5. Неидентифицирани течности 
Може да се използват омагьосани отвари, за да ви навредят. За целта течността трябва да се разлее около или в къщата, или на прага. Намирането на такива течности заедно с железни пирони или разпръснати стъкла може да означава, че някой се опитва да ви прокълне.

6. Изпитвате случайна болка
Понякога психическата атака взаимодейства с вашата енергийна матрица, което може да доведе до болка. Тя е предупреждение от вашата аура, че се е случило нещо лошо. Особено, ако тази болка не прилича на нищо, което някога сте усещали или засяга част от тялото ви, която е 100% здрава. Не се притеснявайте, просто почистете и защитете аурата си.

7. Стайните растения се разболяват
Ако здравите стайни растения се разболеят без никаква причина, първо трябва да проверите почвата. Това е едно от любимите места на проклетниците за заравяне на омагьосани предмети.
Цветята в саксия се разболяват лесно, защото нямат ефективен начин за почистване на аурата си. Те са първите, които са засегнати.
Прасковите, които цъфтят рано, също се считат за тъмна поличба.

8. Домашните любимци се държат странно
Обикновено проклятието привлича образувания с ниска вибрация, които дебнат около прокълнатата цел. Следователно, животните, които са по-чувствителни към свръхестественото и енергии, действат странно.

Птиците - обикновено гарван - летят около вашата къща
Кучетата лаят на абсолютно нищо.
Котки се бият с въздуха и приемат отбранителна поза
Мравки (особено червени) се появяват на необичайни места

9. Чупят се амулети

Амулетите се носят, за да поемат всички щети вместо човека или къщата, която защитават. Следователно, когато амулетът се счупи или изчезне, това означава, че енергията му е била изразходвана.
Не ви остава нищо друго освен да го замените с нов. Върнете счупения амулет на Земята, като го заровите, и благодарете на духовете, че са ви помогнали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X