Напишете дума/думи за търсене

Цветът на аурата според зодията

Сигурно сте чували, че напоследък много хора снимат аурата си. Гуинет Полтроу и Ема Робъртс също са сред човеците, залитнали по тази тенденция.

Цветът на вашата аура казва много повече, отколкото си мислите. Аурите не са свързани само с индивиди. Дори вашият зодиакален знак може да реши оттенъка на вашата аура.
Всеки зодиакален знак има свои собствени сили и това се проявява в енергиите, които излъчва, а цветът на аурата е свързан със 7-те цвята на чакрите.

Яркочервено: Овен
Овенът е известен с огнения си нрав и страстта си към приключенията. Следователно яркочервеното е цветът на аурата на пламенния Овен. Червеното се свързва с агресия, силна воля, конкурентоспособност, както и страст и сексуалност.

Горско зелено: Телец
Цветът на природолюбивите Телци е зеленото на гората. Тези чувствени същества също са големи лечители. Зеленото показва лечебни свойства, а също и способността да вади на показ най-доброто от хората. Този колорит идеално подхожда на здравостъпилия на земята Телец.

Яркожълто: Близнаци

Обичащите забавленията Близнаци се свързват с яркожълтия цвят. Оптимизмът, игривостта и позитивността на тази зодия се отразяват най-добре в тази вибрираща багра. Нейните представители успяват да поддържат връзка с детето у тях през целия си живот и открито изразяват ентусиазма си към живота.

Розово: Рак
Раците по природа са влюбени в любовта. Затова цветът на аурата им е розов, означаващ обич, любов и романтика. Съпричастността, състраданието и нежният характер на Рака отлично се отразяват в розовата му аура.

Червеникаво-оранжев: Лъв
Червеникаво-оранжевият, или цветът на Слънцето, най-добре съответства на кралски настроения Лъв. Той е владетел на света и този оттенък отразява неговото его и самочувствие. Цветът също резонира със страстта му да печели и да превъзхожда всички около себе си, нещо, на което лъвът се наслаждава на макс.

Кралско синьо: Дева
Това е цветът на аурата на силно интелектуалните Деви. Кралско синьото може да бъде свързано със сериозност, логичен и практичен подход към живота и високи нива на общуване. Девите не слагат спирачки на устата си и от тях може да чуете най-големите критики.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X