Напишете дума/думи за търсене

Цветът на аурата според зодията

Синкаво-зелено: Везни
Везните обичат всичко около тях да е красиво и естетично. Затова и цветът на аурата им е нещо уникално и хипнотизиращо. Синкаво-зеленият оттенък е перфектна хармония между синьо и зелено, баланс, към който се стремят хората от тази зодия. Вечно спокойните и дипломатични Везни са много грижовни спрямо своите близки и този цвят им подхожда перфектно.

Индиго: Скорпион

Родените под този интензивен зодиакален знак са известни с това, че са интуитивни, страстни и доста загадъчни. Индиго е цветът на аурата им и представлява тяхната способност да откриват истината. Самото индиго е примамлив колорит, който също представлява чувствителност и мъдрост.

Яркооранжево: Стрелец
Приключенската и дива душа на Стрелеца е най-добре представена от яркооранжевото. Цветът показва креативната страна и дълбоката увереност на хората от тази зодия. Стрелците притежеват огромна издръжливост и винаги търсят нови неща.

Тъмночервено: Козирог
Аурата на устойчивия Козирог излъчва наситено червен оттенък. Хората от този знак са изключително устремени, амбициозни и находчиви, а цветът представлява способността им да оцеляват, когато нещата станат трудни.

Яркозелен: Водолей
За разлика от Телеца Водолеите се свързват с яркозеленото. Те притежават най-голямата лечебна сила сред зодиите и винаги са на челна линия, когато става дума за внасяне на промени в статуквото. Тези промени са насочени към подобряване живота на близките им, помагайки им с всички сили.

Лилав: Риби
Известно е, че Рибите са интуитивни и имат гиганско въображение. Това се отразява най-добре в лилавия цвят и затова това е колоритът на тяхната аура. Виолетовите хора обичат да мечтаят и често прибягват до бягството от реалността чрез артистични визии.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X