Напишете дума/думи за търсене

Твоята скрита слабост, базирана на зодията

Везни



Лъжете и мамите хората понякога. Работата е там, че сте толкова добри в това, че понякога дори не знаете, че сте нечестни. Опитайте се и бъдете по-откровени и хората със сигурност ще започнат да ви се доверяват много повече, отколкото сега.

Скорпион



Това означава, че вие сте един от тези, които преминават границите и дори забравят, че има такива. Дори когато става въпрос за най-безсмислените неща, трябва да спечелите, в противен случай не сте доволни. Карате хората да се чувстват зле и изваждате дребни неща на показ, които да теглят околните надолу. Това може дори да повлияе на отношенията ви.

Стрелец



Толкова сте обсебени от собственото си съществуване, че нерядко наранявате нечии чувства със своята откровеност. Мислите, че сте началото и краят на всичко и светът трябва да се върти около вас. Но светът е доста зает и вероятно дори не се интересува от вашия нарцисизъм. Опомнете се!

Козирог



Козирозите са едни от най-рационалните хора. Правите планове и мислите предварително за себе си и сте сигурни, че знаете как ще се развият нещата. Работата е там, че колкото повече мислите за бъдещето, толкова по-уплашени ще бъдете, защото ще осъзнаете, че бъдещето е невероятно и обсебващо и никога не може да знаете нищо със сигурност. Затова не мислете прекалено много и останете в настоящето.

Водолей



Знаете, че няма да ви навреди, ако видите доброто в други хора. Най-големите ви недостатъци са, че може да бъдете дистанцирани и безгрижни за почти всичко около вас. Но съдете хората, защото понякога преценката ви може да им повлияе толкова много, че те да загубят самочувствието си. Този ви прави емоционален насилник.

Риби



Мечтаете толкова много, че стигате до точка, в която дори не знаете какво е реалността. Проблемът с мечтанието е, че не отделяте никакво време в опити да осъществите мечтите, за които мислите. Трябва да работите усилено в реалния свят, за да постигнете нещата, за които мечтаете. Но вие напълно забравяте да го направите, защото бляновете се усещат далеч по-безопасни за вас, отколкото в реалния свят. Е, излезте от света на мечтите си и живейте в настоящето.

19-те зодии на маите

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X