Напишете дума/думи за търсене

Как да възстановим организма след вирусна инфекция

Експертите препоръчват пречистване на белия и черния дроб, кръвта и лимфата

Висок процент от хората, преминали през тежка вирусна инфекция, продължават да изпитват неразположения и след оздравяването си. Причината за това е отслабването на организма вследствие на заболяването. Фитотерапевтите препоръчват използване на билки за възстановяване на организма, с помощта на които по-лесно ще може да се върнем към нормалния начин на живот.

Вирусните инфекции нанасят тежки щети върху белите дробове и тежестта в гърдите продължава да измъчва голяма част от хората месеци след оздравяването. Това налага пречистването им с помощта на билките. Черният дроб е вторият орган от човешкото тяло, на който следва да се обърне внимание. Често той е увреден от приема на лекарствени продукти, лоша храна, алкохол и цигари. Детоксикацията спомага за peгyлиpaнe cтoйнocтитe нa чернодробните ензими и пpoчиcтвaнe от токсини, инфекции, пестициди, лекарства и алкохол. За пълното възстановяване на организма се препоръчва и пречистване на кръвта и лимфата.

Програма “Рестарт” е комплекс от 3 хранителни добавки на билкова основа, произведени от водеща компания в областта на алтернативната медицина. Трите продукта, включени в програмата за възстановяване на организма след вирусни инфекции действат в 3 направления: пречистване на белите дробове, детоксикация на черния дроб и прочистване на кръвта и лимфната система. Препоръчителния период на възстановяване с натуралните продукти е 3 месеца.

“Мегасмарт” ЕООД e сред водещите производители на хранителни добавки в България. През 2020 г. компанията е отличена с първа награда в раздел “Иновации и устойчиво развитие” на Балканските бизнес награди.

Редовната цена на пакет “Рестарт” е 145 лв., а в момента може да бъде поръчан на промоционална цена от 95 лв. с Безплатна доставка директно от производител. Всеки клиент получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”. Поръчайте на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

X