Напишете дума/думи за търсене

Тези 2 зодии не могат да издържат на стрес

Познато ви е усещането. Работите на пълни обороти, за да завършите проект преди часовника да покаже полунощ, за да успеете да се поберете в последната секунда в крайния срок. Превключвате между 27 раздела на браузъра и се чудите как ще свършите всичко. Невероятно, нали?
Ето това се случва в състезателните умове на хората, родени под влиянието на Близнаци и Дева. Непрекъснатият мултитаскинг и прекаленото анализиране са в кръвта на тези два знака, управлявани от Меркурий - най-бързо орбиталната планета, за която се казва, че символизира как мислим и споделяме идеи.

Макар тези две зодии да имат ум като бръснач и да са силно креативни, те са склонни към стрес и дори бърнаут, ако нямат подходящи механизми за справяне. Какво да правят, за да избегнат лошите последици за тях?

1. Медитирайте, медитирайте, медитирайте
За Близнаците и Девата е лесно да се увлекат в мисли, отнасящи се до миналото и бъдещето. Ще се чудят дали с коя тактика да спечелят поредната настолна игра или как ще се справят, когато детето им отиде да учи в университет. Нещо, което е поне на 15 години разстояние от тях като случване. За осакатяващите моменти, в които изобилства от „какво, ако“, медитацията служи като много необходима почивка. Като се фокусирате върху дъха, вие се връщате към настоящия момент, за да придобиете така необходимата яснота.

2. Фокусирайте се върху една задача
Вдигнете ръка, ако сутрин ядете зърнената си закуска пред компютъра, докато проверявате пощата си. Близнаците и Девата са това, което астрологията нарича изменчиви знаци, което означава, че те са гъвкави и отворени за нови идеи. С две думи, вероятно ще бъдат привлечени в 20 различни посоки наведнъж. Затова си водете бележки от Телеца и занимавайте всичките си сетива само с една задача. Докато закусвате, насладете се наистина на храната.


3. Отделете време за „обезвъздушаване”
Не давайте на стресиращите мисли шанс да се разположат в мозъка ви за постоянно, спънете ги, покажете им среден пръст... Независимо дали става дума за дневник, или използвате някой приятел за отдушник, освобождаването от стресиращи мисли е необходимо и катарзисно.

4. Изключете технологиите
Близнаците и Девата обичат да бъдат в течение на събитията, поглъщайки с плам новини и тенденции. Но те трудно разбират кога да спрат. За да предотвратите пълно претоварване с информация, оставете телефона си в другия край на спалнята, преди да се приготвите за сън. Добрата старомодна книга е също толкова удовлетворяваща.

5. Заземете се с природата
За да компенсират тенденцията да бързат, Близнаците и Девата трябва да отделят време, за да наблюдават природата безцелно.
Независимо дали става дума за разходка в парка по време на обедната почивка или дълъг поход през уикенда, тези моменти ще ви помогнат да се приземите и да видите нещата в перспектива. Наблюдаването на падането на листата или преминаването на облаците е важно напомняне, че въпреки стреса ви светът продължава да се движи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X