Напишете дума/думи за търсене

Няколко признака, че черният дроб е пълен с токсини

Черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло, но в същото време често е пренебрегван от хората, което води до редица здравословни проблеми, алармират експертите. Пречистването на всички токсини в организма става главно чрез клетките на този орган. Ако той се интоксикира, това поставя живота ни в риск. Вредната храна, алкохолът, лекарствата и други субстанции, които попадат в човешкото тяло, оставят токсини, с които понякога организмът не може да се справи сам. Най-често хората страдат от омазнен черен дроб, вследствие на вредните храни или цироза - увреждане вследствие на прекомерна употреба на алкохол.

Кратки “пробождания” в областта на черния дроб, подуване на крайниците, повишаване на теглото и хроничната умора могат да са част от симптомите, че черния дроб е интоксикиран и се нуждае от пречистване. При подобна ситуация е препоръчително да се направят изследвания на черния дроб или детоксикация с помощта на билките. Последното може да се прилага както при установен проблем, така и чисто профилактично, поне веднъж годишно.

Хепа Клийнър е български продукт на билкова основа, с доказана формула, която работи активно за пречистването на жизненоважния орган. Базиран е на редица изследвания от народната медицина, доказали, че комбинацията от екстрактите на няколко растения - бял трън, глухарче, артишок и шизандра, могат да нормализират функцията на черния дроб след тримесечен прием.

Продуктът се предлага в опаковка от 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием. Изследвания с потребители, приемали продукта, показват възвръщане в норма стойностите на чернодробните ензими и подобрена обмяна на липидите след тримесечния курс.

Тайната на продукта е в неговия състав, споделят от българската компания-производител. Вложените билки са под формата на екстракт - най-силната форма, която може да се извлече от растението. Другият фактор, който отличава продукта от повечето, предлагани на пазара, е количеството вложени билки.

“За съжаление все по-често се срещат продукти, които съдържат ценни билки, но в толкова минимални количества, че действието им върху организма е под въпрос”, споделят експерти.

Хепа Клийнър може да бъде поръчан директно от производител на промоционална цена от 24 лв. за една опаковка или 72 лв. за пълен тримесечен курс на терапия + Безплатна доставка. След края на промоцията продуктът се предлага на редовна цена от 42 лв. за опаковка. Поръчайте директно на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Всеки, поръчал 3 опаковки от продукта, получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”.

X