Напишете дума/думи за търсене

пипер

;
Пиле със сметана и макарони

Пиле със сметана и макарони

богато на желязо лесно 6 порции 35 мин За 1 порция: 566 ккал мазнини 31,1 г холестерол 146 мг въглехидрати 38,3 г протеини 32,3 г необходими продукти: 400 г макарони 1+2 с.л. зехтин 2 с.л

Хапки със спанак

Хапки със спанак

богато на витамин К лесно 10 порции 30 мин За една порция: 210 ккал мазнини 14 г холестерол 6 мг въглехидрати 14 г протеини 4 г фибри 1 г необходими продукти: 1 лист бутер тесто 2 шепи спанак 1

5 ястия със спанак

5 ястия със спанак

Крем-супа от спанак необходими продукти: 100 г спанак 200 г коприва 3 стръка пресен лук на ситно 2 стръка пресен чесън на ситно 2 средно големи картофа на кубчета 4 чаши зеленчуков бульон (или

Печени сладки картофи с авокадо плънка

Печени сладки картофи с авокадо плънка

Време за приготвяне: 30 мин Необходими продукти: 2 сладки картофа на филийки с дебелина 1 см. сол на вкус черен пипер на вкус за плънката: 1 авокадо смес от канела и ядки 1/2 ч.ч

Направи си сам истински френски пастет (+рецепти)

Направи си сам истински френски пастет (+рецепти)

Вече ви показахме основните начини да си приготвим разядки и пастети, които не съдържат месо, но няма какво да се лъжем – българите обичат да замезват главно с месо

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

Божана е фурия. За секунда помита спомените за онези кулинари с предавания по телевизията, които ни приспиваха, вместо да ни запалят. И със сигурност няма нищо общо с онези „лаборанти“

Как да приготвим вкусни и лесни разядки  (+рецепти)

Как да приготвим вкусни и лесни разядки (+рецепти)

Разядки, дипове, пастети – всички те са чудесни върху препечена филийка с хляб и обикновено имат дълъг срок за съхранение. Затова е и толкова удобно да си имаме по нещо за мазане винаги в хладилника

Незабравими бабини рецепти

Незабравими бабини рецепти

Запеканка от зрели домати 5 домата 250 г гъби 2 глави лук 1/2 ч.ч.ч ориз 1/2 връзка магданоз на ситно 5 с.л. олио 1 ч.л. червен пипер 1 яйце 5 с.л. кисело мляко 2 с.л

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

И тази година по традиция всички бяхме решили, че се задава апокалипсис и че след празниците по магазините няма да може да се намери и кило ориз. И отново се презапасихме

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

За нашия екип е чест, че да ви запознаем с прекрасната Таня Донева. Тя е не само отличен кулинар и изтънчен естет, тя е красива, светла и позитивна и ние от сърце ви желаем повече срещи със слънца

X