Напишете дума/думи за търсене

Това, което научих от едногодишното правене на случаен секс

Цялата концепция за непринуден секс всъщност винаги ме е смущавала, тъй като усещам, че няма нищо по-интимно от секса.
Но сексът беше всичко, от което се нуждаех след края на една 9-годишна връзка. С две думи, от размяната на ласки на случаен принцип, разбирайте с партньори, с които не исках да имам другжи отношения извън кревата, научих това...

1. Тялото ми е перфектно точно такова, каквото е
Години наред вярвах, че мъжете искат само кльощави, високи манекенки. Разбира се, други жени ми правеха комплименти за тялото ми в стил Мерилин Монро, но аз се срамувах от извивките и липсата на височина. Но в годината ми на небрежен секс се научих как да се чувствам комфортно в собствената си кожа и да спра да се интересувам от това, което мъжете мислят.

2. Сексът е по-забавен, когато е спонтанен
Загубата на спонтанност може да доведе до загуба на страхотен улов – и сексуален, и емоционален. Слава богу, небрежният секс с почти непознати ме възнагради със спонтанни сексуални идеи и освобождаване от задръжки.

3. Експериментирането не е нещо, от което трябва да се срамувате
Знаейки, че вероятно никога повече няма да видите този или онзи сексуален партньор след края на нощта, е странно освобождаващо. Опитах повечето неща, които допреди това съм си забранявала в леглото, и запазих страхотните неща в репертоара си, за да ги използвам отново в бъдеще.

4. Дългосрочните партньори трябва да бъдат оценени
Имам късмет, че никога не съм прекарвала повече от три месеца без сексуален контакт, но две от моите приятелки са в сух режим повече от две години. Нещо, което научих от тях, е, че когато сте уловили добър любовник, трябва да го държите толкова дълго, колкото можете.

5. Не разчитайте на другите да ви свършат
Когато бях дълга връзка, партньорът ми никога не ме оставяше да си тръгна от дома му без оргазъм, дори той самият и да е приключил много преди аз да издам сакралните си плътски вопли.
Разбира се, няма толкова търпение в случайните сексуални срещи, което ме води до последния и най-важен урок - единственият човек, на когото може да разчитате в живота и в секса, сте вие самите.
Изследвайте тялото си и знайте какво ви измъчва. Това знание ще помогне в самотните дълги нощи.

И не забравяйте да мастурбирате!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X