Напишете дума/думи за търсене

Бейби бумър ноктите: Какво представлява тази тенденция в маникюра?

Модернизмът и елегантността на бейби бумър ноктите (baby boomer nails) ги превръщат в една от любимите тенденции в маникюра.

Тя се основава на класическия метод на френския маникюр, но освежава визията с отслабването между два цвята.
Терминът baby boomer е по-известен със своята социална концепция, отколкото с нахлуването си в света на красотата. Бейби бумърите са хора, родени между 1946 и 1964 г.
Името се дължи на факта, че през този период се увеличава раждаемостта.

Връзката с маникюра отговаря на факта, че в този период най-търсените цветове са светло розово и бяло. Днес този стил на ноктите е обновена версия на френския маникюр.

Каква е иновацията? Техниката включва размазване на два цвята, вместо показването им с подчертаната интензивност на традиционния френски маникюр. Бялото е тонът par excellence за постигане на прехода, който обикновено се прави с розово.

Възможно е да намерите този стил на маникюр в жълто, синьо, виолетово и широка гама от пастелната палитра. Същността на маникюра е да се лакира върха на ноктите с бяло и оттам да се стигне до втория тон, като се разпръсне с гъба, докато ефектът стане видим.

Градиентните розови тонове са често срещани при прилагането на техниката baby boomer в маникюра.

Как трябва да оформите маникюра си, за да спазите тенденцията на бейби бума?
Бейби бум трендът е подходящ за дълги или къси нокти. Няма правило, което да ограничава стила за бадемови или квадратни нокти, да не говорим за разграничение между естествени или акрилни нокти.

Каквато и да е формата на плочката или дали използвате изкуствени нокти, има място за обновен френски маникюр. Освен това той не отслабва основата, което би довело до слаби
нокти с други методи на лакиране.


Как да си направите бейби бум маникюр
Почистете ноктите, докато няма остатъци от предишен лак за нокти или акрил. Част от подготовката е пиленето на ноктите, за да придобиете желаната от вас форма. Също така отдръпвате кожичките и ги полирате.

Използвайте грунд
Продължете маникюра като грундирате с обезмаслител. Тази фаза е от съществено значение, тъй като гарантира гладкото прилепване на следващите вещества. Начинът на нанасяне на продукта е описан от производителя върху етикетите.

Сложете основен лак
С четка нанесете основен лак и поставете ноктите в лампата за печене за няколко минути.

Лакирайте с цвят
Това е етапът на боядисване на ноктите в розово, ако това е избраният нюанс. Използвайте постоянен лак и върнете ноктите обратно в лампата за 2 минути. След изтичане на времето нанесете още един основен слой.

Смесване
Използвайте друга четка, за да поставите бял гел на върха на нокътя. Разбъркайте с гъба, за да създадете прехода между цветовете.

Подсушете и полирайте ноктите
Последните стъпки са повторно изсушаване в UV-LED лампа и нанасяне на топ лак, за да се удължи трайността на лака.
За да получите бейби бумър покритието на ноктите си, трябва да смесите цветовете заедно, след като ги нанесете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X