Напишете дума/думи за търсене

7 жеста, които означават, че един мъж си пада по една жена

Срещнали сте някого и сте в онзи етап, в който наистина не сте сигурни къде стоите с него или накъде отиват нещата. Какво се случва след това? Това е част от случването на любовта или ще осъмнете с разбито сърце.

Приказките са евтини.

Всеки може да каже, че ви обича (или харесва), но реалността е, че малките жестове, които мъжът прави всеки ден, с повод или без, показват колко е влюбен във вас. Или колко изобщо не е.

Решава просто да се отбие
Разбира се, преследвачите също правят това, но на теория мъж, който наистина ви харесва, показва картите си, когато просто реши да се отбие през дома ви без причина. Това означава, че той копнее да ви види и няма търпение да види прекрасното ви лице. Това е малък, но огромен жест, който показва къде се намирате в сърцето му.

Иска да ви докосва
Всеки мъж може да ви хване за задника или да се опита да ви вкара в леглото. Мъж, който е луд по вас, няма да устои на желанието си да ви докосне. Леко по гърба. Вашият врат. Ръка. Коса. Той абсолютно не може да се контролира. Той трябва да ви докосне.

Помни всичко, което казвате
Той не казва „Обичам те“ или „Бъди с мен“, но помни всичко, което му споделяте. Например коя е любимата ви песен на Металика или подробностите от вашите епични битки със сестра ви. Той помни, защото обръща внимание и иска да разбере всичко за вас.

Той ви отваря вратата
Той е джентълмен, защото иска да знаете, че е важно да се грижи за вас. Че част от неговото верую е, че жената трябва да се уважава, дори и да не ви е казал все още как се чувства спрямо вас.

Казва "Лека нощ" и "Добро утро"
Този мъж може да е зает и да няма време за много разговори, но проклет да е, ако не пожелае лека нощ и добро утро на любимата си нова дама.

Не може да ви остави тъжна
Мъжът, който си пада по вас, ще преобърне небето и земята, ако мисли, че сте разплакана, притеснена или разстроена. Той ще направи каквото е необходимо – с малки, но изключително важни жестове като изслушване, прегръдка и запомняне на казаното от вас, което ще ви каже силно и ясно, че този мъж го е грижа за вас.

Не може да спре да ви целува
Мъж, който ви намира за секси, ще направи всичко възможно да ви остави без дрехи за нула време. Но господин, който наистина ви харесва, няма да може да спре да ви целува. По челото. По бузите. Ръцете. Устните. Клепачите. Той не може да спре да те целува.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X