Напишете дума/думи за търсене

3 прости неща, които жените искат мъжете да правят много повече в леглото

Намирам за толкова смешно, че мъжете смятат, че жените не искат секс толкова, колкото мъжете! По-невярно нещо от това едва ли има. Господа, обичаме секса!

Вероятно мислим за това точно толкова, колкото и мъжете! Жените също се възбуждат.
Просто може да ни трябва малко повече време, за да се разгорещим, отколкото на вас. Но ние обичаме да сме ухажвани и се наслаждаваме на любовната игра.
За нас предиграта е важна и е толкова, ако не и повече, еротична от самия акт.
Ето 3 прости неща, които жените искат момчетата да правят много повече в леглото.

1. Правете повече зрителен контакт
Много мои приятелки ми се оплакват, че мъжете не ги гледат достатъчно в очите по време на секс. Те се чувстват изолирани, ако партньорът им стои със затворени очи през цялото време или гледа само части от тялото им, което ги кара да се чувстват като парче месо, а не като произведение на изкуството на природата, каквото всъщност са. Контактът с очите може да бъде едно от най-секси неща, които може да правите по време на секс!

2. Останете с нас независимо от всичко
Сексът за жените често е място за освобождаване от стрес, минали наранявания и емоционални рани и ние плачем, откачаме, ставаме палави, правим всякакви неочаквани вкусни неща и някои от тях може да ви изненадат. Моля, не ни съдете, нито го приемайте лично.
Просто останете с нас през емоционалните ни вълни.

Сексът с някого понякога може да предизвика дълбока, емоционална връзка и жените могат да реагират на това в момента, просто я прегърнете и се пуснете по течението.

3. Останете отворени за още
Много жени нямат представа, че може да изпитват мултиоргазъм, защото, момчета, не се обиждайте, но след като свършите веднъж, много от вас приключват с ерекцията, а ние сме доникъде. Не бързайте да ставате от нас, дори и да не сте еректирани, за да може да изследваме повече от нашата еротична природа.

Някои мъже смятат, че се нуждаете от свръхтехнически трикове, за да бъдете страхотен любовник, и със сигурност това помага. Но повечето жени жадуват за вашето безупречно присъствие повече от всичко, за да отворят тялото, ума и духа си широко пред вас.

Не забравяйте да покажете желанието си за секс с вашата жена през целия ден. Това може да е палаво съобщение, чувствено докосване, докато тя приготвя обяд за децата, или дори просто възхитено изражение на лицето ви, когато тя направи нещо, което ви напомня защо я обичате.

Накарайте я да се чувства така, сякаш я желаете през цялото време, дори когато не е секси. По този начин тя няма да си помисли, че „преследвате само едно нещо“ и ще бъде много по-възприемчива към желанията ви и може дори да бъде още по-проактивна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X