Напишете дума/думи за търсене

Как да поддържаме жив огъня на любовта в нашата връзка

Няколко съвета от PIXELS за неустоими романтични моменти

Любовта е най-нежното, опияняващо и вълшебно чувство, което може да възникне между двама души. Но както всичко останало във Вселената, с течение на времето тя изгубва красотата и емоцията си, а скуката във взаимоотношенията превзема ежедневието ни. И тогава идват онези безкрайни семейни вечери със старите пижами и с пуканките на дивана пред телевизора, които бавно, но сигурно започват да разкъсват тънката нишка на връзката ни. А тя, любовта, не иска много. Трябва й само малко повече нежност, старание и време за романтика. В замяна ще се наслаждаваме на дълги години хармоничен семеен живот, за който всички мечтаят.

И така, искате да направите нещо специално за своята половинка, но нямате нито една идея в главата си! Независимо дали жестът ви ще бъде класически или креативен, ние от New Bloom Winery имаме няколко идеи как да превърнете всяка скучна вечер в неустоимо любовно изживяване със серията вина PIXELS. Те предлагат един иновативен поглед към традиционния продукт, какъвто е виното - поставяйки го на ново, по-високо равнище - точно както любовта трябва да бъде издигана на пиедестал, отново и отново всеки ден. И тъй като концепцията на марка се гради именно на вниманието към най-дребния детайл, за да се получи идеалното за сетивата вино, то без съмнение сме на прав път.

Вечеря на свещи

Това е най-популярната и особено ефективна стратегия при създаването на романтични изживявания. Така че планирайте спокойно интимната си обстановка. Подредете масата, сякаш не сте вкъщи, а поне в 5-звезден ресторант. Добавете ароматни свещи, които да придадат специален привкус на домашната атмосфера. След това подсилете магията с помощта на слабо осветление, нежна музика, любим парфюм…и, разбира се, бутилка PIXELS Regent. Така гарантирано ще направите всяка вечеря романтична, забавна и стилна, с истинската експлозия от вълнуващите аромати на тъмни плодове с нюанси на арония, черна череша, касис и синя слива, които ще се развихрят по небцето още след първата глътка. Това е вино за споделяне - със сочна дължина, мекота, апетитен финал и неотразим тероарен характер, с богат цвят с пурпурен оттенък.

Споделен масаж

Без съмнение, това е нещо, което всеки обича, но много от нас прескачат по време на интимни вечери. Ето защо добра романтична идея е да насочите именно масажа във фокуса на вашето внимание. За целта си пуснете подходяща музика, използвайте любимите си етерични масла и, естествено, не забравяйте за червеното вино. А PIXELS Cabernet Sauvignon е перфектно за целта, защото съдържа куп полезни вещества като флавоноиди, еноцианини, полифеноли и др. Те действат като интензивни антиоксиданти, с изразено регенериращо действие, подобряват микроциркулацията и стимулират производството на нов колаген за по-гладка и еластична кожа. Освен всичко, това вино ще ви впечатли и с невероятните си плодови ухания на синя слива, касис, черна череша - в унисон с елегантна барикова зрялост с нюанси на шоколад, ванилия и сладки подправки. Така удоволствието може да бъде умножено по две, а усещането за взаимност да бъде издигнато до изцяло нови нива.

Емоция във ваната

Всички знаем за мистичната връзка между виното и ваната - перфектната двойка за освобождаване от стреса, повдигане на духа и стимулиране на либидото. Топлите сапунени мехурчета достигат до всяко кътче на тялото ни, повишават вътрешната ни температура, нежно замъгляват спомена от тежкия ден и карат всичките ни проблеми да изчезнат.

Така затоплени и в компанията на нашия любим, отпиваме глътка след глътка PIXELS Glera, а мехурчетата на виното - нежни като балерини, танцуват в изискана нишка. Вкусът е освежаващ и чист, с фина плодовост, сочна дължина и апетитен финал - точно като момента, прекаран във ваната. Е, какво по-романтично преживяване от това? Но най-приятно от всичко е, че това пенливо вино е с уникална тапа за многократна употреба – което ще рече, че ако ви остане някоя и друга чаша, спокойно може да затворите бутилката отново и да съхраните мехурчетата за сутринта.

Книга и вино

Според изследване, проведено в университета на Абърдийн в Шотландия, двойките, които четат заедно, са по-сплотени. Ами да – хубавата книга разтоварва, прави вечерите по-приятни и със сигурност доста по-смислени. Потъваме в историите и драмите на другите хора и очакваме с нетърпение да разберем дали ще отгатнем някои от изненадите в сюжета. Дали романтика, фентъзи, крими или исторически роман - с любимия човек до нас и на чаша вино Pixels Syrah, всяка книга е опияняваща.

Разходка в миналото

Ако се върнете в спомените си и надникнете в началото на връзката си, ще откриете хиляди причини да бъдете още дълги години заедно. Разкажете един на друг как сте се чувствали, припомнете си първите съвместни моменти, посмейте се над миналите истории, разгледайте старите си снимки. Така не само ще прекарате вечерта приятно, но и ще се сближите още повече, а това е истински повод за наздравица! И ако виното е любов, то PIXELS Chardonnay е като здравата и силна връзка, която двама души изграждат, докато споделят живота си заедно - обемно начало, сочна дължина и хармония с много апетитен финал.

Романтичен залез

И накрая, за да създадете романтична обстановка по залез слънце, не е нужно да биете път чак до морето. Всъщност нужни са ви само два стола, прозорец, красив залез и две чаши PIXELS Rose. А то обещава да е в пълен синхрон с розовото небе, за да отключи най-интригуващите ви страсти с обаятелния си плодов аромат и фин сортов аромат на червен грейпфрут, ранна череша и малина.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X