Напишете дума/думи за търсене

5 лесни съвета за подобряване на вежливостта във връзката

Колкото и да се обичат двама души, понякога във връзката се появява умора, която от време на време може да довежда до сблъсъци, рядко до ругатни или, меко казано, до неучтивост между партньорите.

Ако усещате, че и вашите отношения са залитнали в тази посока, тогава изпробвайте следващите пет прости навика и е възможно да забележите положителна промяна във връзката си. Прилагайте ги поне за един месец.

1. Целувка за довиждане
Който излиза пръв от дома сутрин, трябва да целуне партньора си за довиждане.

2. Посрещане на прага
Който се прибере пръв, трябва да поздрави партньора си лично още на прага, когато влезе у дома.

3. Изчистете общуването
Вземете взаимно решение да премахнете ругатните, униженията и обидите, когато спорите за нещо. Те са емоционално вредни, непродуктивни по отношение на комуникацията и токсични за дългосрочните взаимоотношения. Ругатните никога не печелят спорове, те просто ги изкарват от релси.

4. Не вадете кирливите си ризи на обществени места
Спорът или сблъсъкът пред околните само ще ви направи по-ядосани и негодуващи един към друг. Освен това има потенциал за неудобство, срам или унижение, които са особено токсични за самочувствието и чувството на взаимно доверие.

5. Демонстрирайте гордост и подкрепа
Да се ​​гордеете и да подкрепяте публично постиженията на вашия партньор укрепва връзката, повишава доверието и самочувствието както за вас, така и за вашата половинка и създава динамика на взаимна подкрепа и повишена мотивация.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X