Напишете дума/думи за търсене

Тоалети, подходящи за балеринки

Има толкова яки начина да съчетавате балеринките си с различни ансамбли, които ще обръщат глави след вас. Обувките имат властта или да развалят или да придават на тоалета ни завършена величественост. Ако не сте в настроение този сезон да се катерите на високи токчета, то заложете на пантофките. Дизайнерите предлагат хиляди текстилни комбинации за тях.

Металикови

Металиковото винаги е на мода. С такъв акцент върху обувките ще завършите целия си имидж. Кожени панталони, огромна черна чанта с ципове или друг метален елемент и симпатична шапка в едно с металните пластини ще ви направят забележителни.

Мокасини

Този вид обувки не само че са удобни и изключително аристократични, но никога няма да сбъркате с един чифт велурени мокасини в гардероба. Може да бъдат съчетани с каквото си поискате – рокли, поли, панталони по крака. Те са чудесни за ежедневието и особено практични за дълги градски разходки.

Островърхи

Искате да изглеждате изключително модерни, но не ви се катери на високи обувки. Заложете на островърхите балеринки, така както е направила топмоделът Миранда Кер. Ако съчетаете чепиците с дънки, кожено яке и шарена блуза, няма да сбъркате. А, и винаги може да заложите на по-смел цвят обувки.

На шарки

Забавен начин да разчупите малко тоалета си, е като прибавите към него равни обувки на шарки. Независимо дали са леопардов принт, геометрични фигури, цветя, точки или етномотиви. Не се притеснявайте, шарките няма да се блъскат с цветовете на дрехите ви и винаги подправят леко закачливо изгледа ви.

Оксфорд

Тези обувки носят аристократизъм у себе си. Придават на краката и маниер на уникалност и на ръчна изработка. Чувстват се комфортно в компанията на джинси, клинове, къси панталони или поли.

Т-образни каишки

Този вид балеринки са една от последните мании на пазара. Даряват деликатен и в същото време момичешки вид на вас и краката ви. Освен това допринасят за по-официално усещане на тоалета ви, което ги прави чудесен заместител на обувките на висок ток.

С капси

Никога не може да сбъркате с капсите, те са вечно на върха в света на модата. Добавят една предизвикателна нотка към дрехите. Заложете на ансамбъла деним-кожа – няма да сгрешите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X