Напишете дума/думи за търсене

Кои парфюми възбуждат мъжете

Сигурно ви е познато усещането как ароматът на вашия партньор може да ви подлуди. Струва ви се, че постоянно витае наоколо, а ако се разминете по улицата с някого, който е ползвал същия парфюм, ви става сладко и любовно. По същия начин, разбира се, въздействат нашите парфюми на влюбените в нас господа.

Според изследване сред 1000 мъже се оказва, че вкусните аромати като ванилия, бадем, портокал са най-предпочитани от страна на мъжкия пол. Безспорни победители сред парфюмите афродизиаци са също плодовите нотки, които са предпочитани от 28% от анкетираните, а цветните нюанси са харесвани от 18%. Сладките миризми са приятни за всички. И един съвет – ако сте във фитнес, не слагайте тежък ориенталски парфюм, освен ако не искате да задушите останалите клиенти и фитнес инструктора си. А отидете ли на танци, където искате да зашеметите мъжете не само с изкусни движения, но и с ухание, изберете парфюм като Glow на J.Lo.

7 неустоими групи аромати

Шипрови – те са най-малката, но и най-уникалната група, разделена на подгрупи: от екзотично дърво, от екзотични плодове и цветя и от екзотични животни. Силно харесвани са Chance и Сoco Mademoiselle на Chanel, Miss Dior Cherie на Dior, Be Delicious на Donna Karan. Един от най-неустоимите парфюми за мъжете е екзотичният Gucci Envy Me.

Дървесни – носят топли и богати нотки санталово дърво, на афродизиака пачули (храст от семейството на ментата), на кедър. Емблематичен за тази група е Zen на Shiseido. С тези аромати, подходящи за делови среди, ще очаровате колеги и партньори.

Цитрусови – от нар, лимон, портокал, цитрусовия плод бергамот, мандарина. Те са секси и съблазнителни за летни преживявания и флиртове, особено на морето. Подходящи са и за спортните дами, и за впечатляването на спортисти. Класически за тази група са Gieffeffe на Ferre, Armani на Giorgio Armani, Blue Jeans на Versace.

Ориенталски – ванилия, смола, сандал, кехлибар като Hypnose на Lancome, Opium на Yves Saint Lauren, The One на Dolce&Gabbana, Flower by Kenzo. Тези аромати впечатялват мъжете над 40 г. със сериозни позиции в обществото.

Цветни – от жасмин, роза, момина сълза, иланг-иланг, тубероза, роза, ирис, гардения като Chanel №5, Insolence на Guerlain, Rock'n'Rose на Valentino. Създателите на парфюми твърдят, че ароматът на цветовете от тубероза действа на мъжете безотказно.

Папратови – лавандула, розмарин, хвойна, зюмбюл, бергамот и дъбов мъх като Noa на Cacharel, Green Tea и Sunflower на Elizabeth Arden, Kenzo Air на Kenzo. С тези аромати ще впечатлите писатели, фотографи, художници.

Амброви – от благовонни масла. Съдържат меките деликатни масла на лавандула, ванилия, пачули като Prada и L'Eau Ambre на Prada, Ungaro Collection на Ungaro, Miracle на Lancome. С тези аромати ще привлечете мъже, които са романтични и харесват жени с ефирни дрехи с панделки, волани и дантели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X