Напишете дума/думи за търсене

Трифала – изпитана формула за решаване на проблеми със стомашно-чревния тракт

Едно отлично решение при проблеми с храносмилането и детоксикацията е хранителната добавка ТРИФАЛА на „Здраве от Изтока“ http://www.tnt-21.com/ част от серията «Сейф Хербс», която е разработена на базата на Аюрведа. Аюрведическите лечебни практики датират отпреди 3000 години. Билковите продукти и рецепти, препоръчвани от Аюрведа и предлагани от «Здраве от Изтока» са подбрани измежду хиляди важни подправки, билки, плодове и семена. Това са патентовани аюрведически формули, със сертификати за качество и добра медицинска практика. Трифала е една от най-старите аюрведически формули за подпомагане на храносмилането, за асимилация на хранителните вещества и елиминиране на отпадните продукти.

Трифала съдържа екстракти от три плодчета – Амалаки, Бехада и Харада.

- Амалаки е плод с високо съдържание на натурален витамин С, протеини, фосфор, калций, магнезий, желязо. Има адстрингентно и антиоксидантно действие, което стимулира храносмилателната секреция;

- Бехада съдържа линоленова киселина, която стимулира храносмилателните ензими;

- Харада, също плод поддържа чревната мукоза, без да създава зависимост

Биологично активните компоненти на билките като алфа-токоферол, чебулинова киселина, танин и витамин С определят лечебният ефект на формулата – антимикробен, противовъзпалителен и мек слабителен ефект. Тази комбинация се използва както самостоятелно, така и като компонент за много билкови формули за детоксикация, за чернодробния метаболизъм и за регулиране на стомашно-чревния тракт. Премахва тежестта в стомаха, гаденето и киселините, подобрява стомашно-чревния мотилитет. Трифала е подходяща при констипация, раздразнено дебело черво, улцерозен колит и язва. В експериментални условия е доказано специфичното й действие върху Хеликобактер пилори.

На Трифала може да се разчита и при решаване на проблема с ленивите черва, тъй като тя въздейства върху причините за поява на констипация, образуване на газове и подуване на корема.

Как се приема ТРИФАЛА?

Препоръчителен е приемът в продължение на поне 3 месеца по 2 капсули дневно след хранене. http://www.tnt-21.com/?lang=bg&page=108&title=Трифала

А къде да намерите Трифала ?

Ще я намерите във фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София http://www.tnt-21.com/index.php?lang=bg&page=246&title=фирмени-магазини, в он-лайн магазина на „Здраве от Изтока“: www.tnt-21.com/shop, а също и в аптеките и дрогериите в цялата страна. Фирма „Здраве от Изтока“ вече 20 години предлага на пазара качествени добавки от Индия, Китай, Япония от реномирани производители, с доказано качество и сертификати за добра производствена практика. Може да получите повече информация за продуктите от сайта www.tnt-21.com.

Адреси на фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София:

• Ул. Цар Асен 2 (срещу Съдебната палата) тел: 02/8570195

• Ул. Шипка 43 тел: 0895 48 27 26

Повече информация може да получите и на телефоните в офиса: 02/9582051, 0893 52 76 04 и на сайта www.tnt-21.com.

Трифала е един уникален продукт предлаган от фирма „Здраве от Изтока”, в който са включени активни съставки с отличен ефект върху стомашно-чревния тракт.

X