Напишете дума/думи за търсене

Д-Р ГРУДЕВА от МЦ „Лора“ разказва за най-новото предложение в съвременната фитотерапия за справяне с високото кръвно и лошия холестерол

Проблемът с високото кръвно засяга все повече хора в днешно време. Всеки пети човек под 50 годишна възраст страда от артериална хипертония, а при хората над 50 годни – всеки втори. Като фактор за зачестяване на заболяването, лекарите отчитат съвременния начин на живот, който е свързан с неправилно хранене, обездвижване и най-вече – високото ниво на стрес.

Хипертонията е хронично заболяване, което може да се контролира и да се поддържа в норма. А и е препоръчително, понеже само това е начинът да се предпазим от свързаните с хипертонията сърдечни болести. А те не са никак маловажни, а в някои случаи дори фатални.

По статистически данни около 70% от инсултите и инфарктите са следствие на нелекувано високо кръвно налягане и високи нива на така наречения лош холестерол. Натрупването на лош холестерол по стените на артериите в продължение на времето е основна предпоставка за проблеми със здравето в бъдеще.

Съвременната фитотерапия има решение при хипертония: Течният еликсир „Кардиоксин“

„Кардиоксин“ е балансирана комбинация от два активни компонента: гинко билоба и арония.

Течната формула на „Кардиоксин“ позволява максимално усвояване на активните компоненти на клетъчно ниво, с което се гарантира ползотворното действие върху организма.

„Кардиоксин“ има широкоспектърното действие и дава възможност за широко приложение както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои нарушения на ендокринната система. Високата антиоксидантна и синергична активност на съставките стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене.

Очистват се съдовите стени от атеросклеротични плаки, поддържайки висока еластичност и нормална пропускливост, понижава се кръвното налягане, позволява се поддържане на нормални нива на лошия холестерол в артериалните съдове. Намалява се натоварването на сърцето и шансовете за инфаркт или инсулт. Съставките стимулират притока на кръв към крайниците в тялото, включително кожата и основните органи, снабдяването на цялото тяло с кислород води до увеличаване на енергията и силата.

„Кардиоксин“ дава комплексно решение за поддържане нормални стойности на кръвното налягане, тъй като работи в няколко посоки:

Освен че участва активно в процесите за намаляване нивата на лошия холестерол в кръвта, прочистване на кръвоносните съдове от шлаки, той има антирадиационно и детоксикиращо действие и поддържа вътрешната чистота на тялото. От друга страна „Кардиоксин“ позволява на сърцето да поддържа нормален ритъм и да не влиза в състояния на аритмия, дори и при случаи на хора с по-силно изразена емоционалност.

В практиката си съм срещала множество случаи с хипертония. Понякога
успяваме с точните медикаменти да поставим под контрол високото кръвно,
но понякога това е трудна мисия. В предвид, че всеки пациент е индивидуален
случай, се налага да се използва и индивидуален подход към него.

Препоръчвам на своите пациенти "Кардиоксин“ като съпътстваща терапия към
медикаментозното лечение, а понякога провеждаме терапия само с
билковата комбинация "Кардиоксин".

Най-важното предимство на "Кардиоксин", разбира се, е неговото качество, по естествен, природен и безвреден начин да поддържа в норма кръвното налягане и холестерола.

Това е продукт, разработен изцяло на билкова основа и съобразен с естествените нужди на организма. По тази причина е еднакво ефективен, независимо от възрастта, здравословното състояние и индивидуалните характеристики на всеки индивид. За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефекта да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на три месечния курс на прием. За пълни и постоянни резултати, аз препоръчвам да направите тримесечен курс, така че тялото да усвои достатъчно фитонутриенти от активните съставки, които да работят дългосрочно върху поддържането на Вашето здраве.

Бележка:

За допълнителна информация за продукта, публикуваме линк към интернет страницата на лекарството. Кликнете тук: www.tonik.info/cardioxin

X