Напишете дума/думи за търсене

Супермодерните кожени поли

Кожените поли са секси, впечатляващи и приковаващи погледа. Ето няколко предложения за тяхното съчетаване.

Фънки
Ако сте жена, която не обича да остава незабелязана, тогава  този модел с ресни е вашият. Той дава достатъчно свобода за духа и за прохладата на краката ви в летните жеги. За негова компания изберете потник с цвят на косата, различен от удобните за социума.

Цветна
На кожата й отива всяка една багра от палитрата. Ако ви предстои първа среща, не пречи да подчертаете авантюристичния си персона. Заложете на червена кожена пола под коляното, лачени обувки на ток в бордо, копринена риза в същия нюанс и шал за разкош.

Клош
Лятото предполага игривост в дрехите. Кожета пол тип клош е идеалната за вечер с приятелки навън. Велурените изрязани обувки на ток са задължителни, а за по-хладните нощи блуза с дълъг ръкав на райета никога не е излишна.

Черно-бяло
Ако сте от хората, които трудно се разделят с ботите, независимо дали навън е пек или камък се пука от студ, то тогава този ансамбъл е като за вас. Черно-бяла къса пола, придружена с бяла риза с навити ръкави, и тежки обувки над глезените е аутфит, който със сигурност ще обърне вратове след вас.

С джобове
Няма нищо по-практично от пола или рокля с джобове. Хем достатъчно женствена дреха, хем достатъчно компактна за малко портмоне, телефон и гланц за устни. Акомпанирайте я със сандали от набук на ток и чант в различен цвят от този на полата.

Плисирана
На кожата много й приляга плисе, колкото и фешън неадекватно да звучи на пръв поглед. Съчетайте я с блузка с къс ръкав , потникът също е опция и нахлузете върху краката си удобността на балеринките. Чантата предполага импровизация, но избягвайте такива с прекалено натруфени детайли.

С цип
Полата с цип е толкова удобно колкото и модели с джобове. Тя обаче е с една идея по-дружелюбна към окъснелите нощи, в които едва имаме сили да се доберем до леглото, камо ли да се събличаме. Ципът поне бързо се сваля, както и неангажиращата фланелка без ръкави. Съчетайте този ансамбъл с кецове или с класически обувки на ток.

С капси
Ако ви е вечер за бар или за рок концерт, няма как да излезете от вкъщи без пола с капси, дънково яке и едва забележим клъч, в който да поберете малък флакон с парфюм.

Минижуп
Лятото дава шанс на краката да покажат своята хубост и дължина. Минижупите най-добре си пасват с фланелки с щампи или други графични изображения. Задължителни са слънчевите очила в по-смели форми. Обувките нека са с висок ток.

С мотиви
На кожената пола й отиват допълнителни елементи, които добре изпъкват на общия фон. Без значение дали са камъни, шевици или метални детайли. Ризата е добро допълнение към този по-пищен модел.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X