Напишете дума/думи за търсене

Сезонът на ресните

Бохо стилът отново е на мода и не подбира нито студ, нито пек. Той е във вихъра си през всеки един сезон, но лятото като че ли особено му приляга. Разбира се, и той като всяка връщаща се фешън хрумка на дизайнерите от миналото претърпява лека метаморфоза, но определено ресните са детайл, който си струва особеното ви внимание. Какво им отива най-много?

С рокля и дълга жилетка

Стане ли дума за обувки, вече не важат сезонни ограничения. Боти и ботуши се носят еднакво добре и през зимата, и през лятото, и през есента. Няма да сбъркате, ако съчетаете ботите с ресни с басмена къса рокля и дълга жилетка до глезените. За разкош изберете малка чанта през рамо и слънчеви очила.

С къси панталони и плетен пуловер

Да се надяваме, че пред нас все още има още жежко лято, което ще ни позволи да показваме още дълго красивите си крака с приятен загар, обути в къси панталони и сандали на висок ток. Дори през деня да има слънце, понякога вечерите напомнят за приближаващото сбогуване с листатас топлото на слънцето и предполагат връхна дреха. Какво по-подходящо допълнение към чантата ви на ресни от плетен пуловер в светъл тон.

С капси и шапка

Панталонките от деним идеално се вписват с потник, показващ стегнатия корем, скрит под жилетка без копчета, но с ресни на ръкавите. Добавете широкопола шапка и чанта с капси. Никога не е излишен един детайл в повече.

С вълнени чорапи и графична туника

Кой казва, че фланелките на любимите ни банди най си пасват с дънки или кожени панталони. Вървят вълшебно и с плетени чорапи, стигащи четири пръста над коляното. Вървят безпогрешно и с велурено яке с ресни на ръкавите. По-едрите бижута също не са в излишък.

Ала Дивия Запад

Ботуши до коляното с ресни са чудесно намигване към духа на каубоите и техния гардероб, неподвластен на времето. Съчетайте ги с клин и вълнена туника, прикачете на врата си бижу с пискюли. Ако искате съвсем да приличате на момиче от Дивия Запад, нахлузете и подобаваща шапка.

С пончо

Лятото свърши, но дъгите още са тук, или поне в качеството им на десен за някои части от гардероба. Пончо в цветовете на този природен феномен винаги е добре дошло сред фешън предпочитанията. Изберете шорти или панталони по тялото за акомпанимент на ресните на връхната дреха.

Паунова наметка

Ако ви допада окраската на пауна, или изобщо сте привлечени от пернатия свят, тогава свръхголям шал с ресни, наметнат през рамото, е вашият аксесоар. Заложете на бижута, които да се вписват на гардеробната ви фауна.

С коланче и велурена риза

Предстои ви вечер навън, все тая дали е с приятелки или имате среща с бъдещата си любов, заложете на пола до средата на прасците, обрамчена в ресни. Добавете към нея риза от велур в нюанс една идея по-тъмен от полата, а за разкош прикрепете към талията си тънко коланче.

С ресни броеница

Няма нужда ресните да се чувстват самотни и „недостатъчно“ изработени само от материала, от който е направена дрехата. Накичете ги с мъниста, порцеланови топчета или други подобни аксесоари. Закачливо и запомнящо се.

Рокендрол на ресни

Предстои ви рок концерт, но не ви се ще да сте твърде стандартна част от публиката. Тогава задължително трябва да поканите сред дрехите си черна фланелка с череп или друг подхождащ на рокендрола образ. Не забравяйте да си изберете модел с прилеповидни ръкави на ресни – ще ви дават възможност за движение и прохлада.

Ресни и дантела

Представете си колко зашеметяващи ще сте, ако изберете за вечерно парти дантелена рокля с ресни. Усещате триумфа отсега, нали?

Преобладаващ тюркоаз

На ресните им отива всякакъв колорит, но особено им приляга тюркоаза, придружен от дънки и тъмен цвят блуза. Внесете малко щипка синхрон с колан в същата багра като връхната дреха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X