Напишете дума/думи за търсене

Топли боти за есента

Хората са казвали, че топло ли е на краката, тялото не страда.

По-усойните сезони дават възможност да покажем колко точно разбираме от мода.

Тази есен ботите с връзки са на особена почит.

С дантела

Кой твърди, че дантелата пасва само на дрехите. Тя има заслужено място и върху краката ни. Ботите с дантелени странични платки са идеални за клоширани поли или романтични рокли до коляното.

Изрязани

На модата не й пука особено дали навън е под нулата или пече като на екватора. Тя си има своите нужди и не прави компромиси с тях. Изрязаните боти са един от диктаторите на този сезон. Разбира се, подходящи са само за сух студ, в противен случай ще ви се наложи да запишете стъпалата си на тренировки по плуване в градски условия.

Флорални

Може цветята в градините да намаляват все повече, но тези върху краката ни се множат благодарение на цветните мотиви върху ботите. Колкото по-кичести, толкова по-забележими и те, и ние.

Черно и бяло

Не е задължително обувката да е в един цвят. Двойният колорит приляга на обущата и дава възможност за повече текстилни съчетания.

До прасеца

По-високите боти са удачни за по-щипещите дни, които обаче не могат да ни спрат да извадим от скрина любимата си рокля. Изберете модел с видим каракул или друг топъл материал, който хем да придава важност на тоалета, хем да се грижи за здравето.

С ресни

Понякога повечето детайли на обувката са добро модно хрумване. Ресните върху ботите са нещо, което идеално би кореспондирало с плисирана пола или риза на вертикално райе.

С катарами

Ако си падате по металните елементи върху обувката, тогава този модел е за вас. Цветните бомбета привнасят допълнително очарование и фешън изявление.

Бургунди

Тази багра приляга не само на уханното червено вино, което се лее в чашите около камината. То придава царственост и на ботите с по-висок ток.

Като море

Банските и джапанките са прибрани отдавна на топло, но синьото на морето е тук, за да остане. Боти в тоя нюанс са винаги готови да придадат на деня ни свободното чувство на отдавна отминалата ваканция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X