Напишете дума/думи за търсене

Капки свалят високо кръвно за 3-5 минути

„Спешни” капки по тибетска рецепта смъкват кръвното, пазят сърцето, унищожават сезонните вируси!

Български учени нутриционисти създадоха по Тибетските рецепти ново поколение билкови капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути и мощно подсилват сърцето и целия организъм!

През „болните” зимни месеци новосъздадените капки с търговско наименование „Дехипер Форте” могат да спасят живот, тъй като хипертоничните кризи и сърдечните увреждания са сред най-масовите реакции от сезонните грипни вируси и всевъзможните инфекции, обясняват лекарите. Най-уязвими през есенно-зимните месеци са хората с нестабилна имунна система - хронично болните, възрастните и малките деца.

Уникалното в постижението на нашите учени е революционната технология, която няма аналог в света! Тя позволява от суровината – познатия от древността китайски чесън, да се извлекат единствено десетте лечебни съставки /като преобладаващото активно вещество е алицинът/, във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че след накапване върху езика през лигавицата в устата те за минути се усвояват директно от клетките в целия организъм. Подобни технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. Така „Дехипер Форте” е несравнимо ценно природно средство за „бърза или спешна помощ”.

Друго много важно достойнство на новите капки е изключително високото съдържание на активните вещества – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%..., акцентира Н. Солаков, ръководител на екипа, разработил новата уникална технология.

Под негово наблюдение „спешните” капки „Дехипер Форте” се включват в програми за проследяване на пациенти, т.е. джи-пи-та от цялата страна заместват медикаментите на свои пациенти с хипертония и сърдечни проблеми с новото поколение билков продукт и систематизират резултатите. Досега всички лекари съобщават с радост, че при кризи кръвното налягане на хипертониците се смъква до нормите за 3 до 5 минути /измерено с хронометър!/

„Дехипер Форте” представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката от 21 век и вече е на пазара на стойност 36лв. за 1 бр. През рисковия есенно-зимен сезон е добре да ги добавим в домашната си аптечка – за спешни случаи и предпазване от вирусни заболявания, препоръчват лекарите.

За повече информация и заявки за ”спешните” Тибетски капки „Дехипер Форте”: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296; 02/ 825 9870; 0885 111700, 0885 977529; 0879 323644; 0884 375752.

Търсете „Дехипер Форте” вече и в по-добрите аптеки в цялата страна и на dehiper-forte.bg.

X