Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем дали ни обича?

Не ви предлага интимна близост

Ако мъжът действително е увлечен по една жена, той ще направи всичко възможно да я вкара в леглото си - това е аксиома, която няма нужда от доказателство. И колкото по-скоро, толкова по-добре. Но за съжаление не всички представителки на нежния пол отчитат този факт. Те съдят по себе си и затова смятат, че не само според тях, но и според мъжа един любовен романс може да се развива дълго и благополучно без физическа близост. А всъщност, ако вашият приятел не се стреми към интимна близост, означава, че вие малко го интересувате. И не вярвайте на думите му, че иска по-добре да се увери в чувствата си към вас. Сигурно е, че той няма такива.

Завършва писмата си с официални изрази

Психолозите твърдят, че ако писмото, което сте получили от вашия приятел, завършва с думите: “Всичко най-хубаво!” или: “Желая ти успех!” това показва, че той е равнодушен към вас. И за никаква любов, да не говорим за страст, може да става дума. Затова, ако в отговор на своето горещо послание, което сте изпратили с много трепетни целувки, получите отговор с официално заключение, се замислете сериозно за бъдещето на вашата връзка.

Понякога жената е склонна да приема хладното отношение на приятеля си към нея като трик от негова страна да я заинтересува още повече. Не си правете илюзии! По-скоро вие просто не сте му нужна.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X