Напишете дума/думи за търсене

За първи път в България в Хил клиник поставят биоорганичен филър

Естетичните дерматолози на Хил клиник д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова са с голям опит в поставяне на филъри, а сега вече работят и с единствениятпо рода си 100% ОГРАНИЧЕН БИО филър. Algeness е изцяло биоразградим полизахарид, нова генерация хипоалергенни импланти и практически подходящи за почти всяко лице. Интересът към продукта е от страна на дами, които държат на природни съставки и висока толерантност към организма. Първите пациентки на Хил клиник с направени корекции посредством Algеness са очаровани от резултата.

Лекарите в Хил клиник са усвоили до съвършенство специалната техника на инжектиране, последвано от масаж, което е характерно за поставянето на агарозния гел. Продуктът скулптурира и контурира желаните форми, без да се усеща на допир, когато е правилно поставен, тъй като е много мек като материал.

С напредване на възрастта лицето губи естествените си обеми, кожата увисва, а лицевият контур се отпуска. Филърите компенсират тези загуби, осигуряват естествено и младежко излъчване. Био филърът е създаде на базата на агароза и е напълно разградим. След около година организмът го усвоява чрез естествения метаболизъм. С особен успех се радват процедурите в зони скули, чело, брадичка и около устните, където органичният имплант повдига, придава обем и контур по натурален начин, без да си личи каквато и да е намеса.

Първичната консултация при естетичен дерматолог в Хил клиник е безплатна, ако запазите час предварително по телефона 02 439 3131.

X