Напишете дума/думи за търсене

Драго Симеонов: Любовта на мъжа минава през стомаха и излиза през носа

През къде минава любовта на мъжа?

Е, минава през стомаха, разбира се. Независимо дали е пълен с пеперуди или пиперки. По-сложният въпрос е накъде отива после. Предпочитам по-поетичния вариант на отговор, в който любовта ти излиза през носа...

Харесва ли ти да бъдеш свален от жена, или предпочиташ този прерогатив да бъде запазен изцяло за теб?

Всеки имъж, който си мисли, че изборът е в неговите ръце, е неопитен глупак. Жените свалят, независимо дали поемат инициативата или те оставят да си мислиш, че си ти.

Мелания Тръмп, Брижит Макрон или Десислава Радева? Защо?

Тук няма голям избор, почти като президентския вот, на който се явиха спътниците им. Тези дами са отговора на мъжките фобии и нужди, които имат господа, натоварени от обществото да се справят с фобии и нужди. Предпочитам жени, които не отразяват толкова ярко слабостите на партньорите си.

Мъжете обсъждате ли помежду си жени? Откровени ли сте в тези разговори? Дай примерни реплики.

Вероятно обсъждат, но лично аз го намирам за проява на лош вкус и не участвам в подобни разговори. Да коментираш пред приятелите си остър ум или плосък бюст на жена е еквивалентът на казармена история: понякога е забавно, но в повечето случаи е глупашки самодоволно и абсурдно изкривено и все ти си героят, макар да си най-обикновен наплашен пръдльо с остригана глава.

А какво си мислите след секс?

Ако мислите след секс, значи не сте го практикували правилно.

В крайна сметка какво искат мъжете?

Искат да знаят какво искат жените. В момента, в който ни зададете подобен въпрос, постигаме перпетуум мобиле, наречено живот. И все пак изненадващо фелацио никога не е излишно, ако позволите да се проваля с отговорите си накрая, както би трябвало да се очаква от един мъж.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X