Напишете дума/думи за търсене

Топли ръце и крака и в студеното време

Ако ръцете и краката ви са студени дори при топло време, представяме си с каква тревога посрещате застудяването и предстоящите зимни месеци.

Оказва се, че този проблем засяга огромна част от населението в света, макар повечето от потърпевшите у нас рядко да му обръщат достатъчно внимание. Ако пък решат да се информират на какво може да се дължи дискомфорта им, отиват в другата крайност – изпадат в страх да не би това да са симптоми на някои от описаните сериозни заболявания. И отново предпочитат да отложат търсенето на решение.

Всъщност специалистите са категорични и единни в мнението си, че студените крака и ръце се дължат в огромна част от случаите на лоша циркулация на кръвта. Температурата на тялото, включително в крайниците и най-периферните части, до кожата, се поддържа благодарение на кръвообращението и кръвоносни съдове, които доставят богатата на кислород и хранителни вещества кръв. Необходимостта от кръвоснабдяване, която изпитват зоните на ръцете, краката, носа и ушите, е значително по-голяма от тази на всички останали части от нашето тяло. Лошото кръвообращение, поради което кръвта не успява да достигне до тях е причината те да остават студени въпреки околната температура, или старанието ни да ги затопляме с плътни чорапи и ръкавици.

Проблемът студени крайници е по-често срещан при жените и децата, но напоследък и все повече мъже страдат от нарушения в кръвоснабдяването. Засяга както млади хора, така и тези с понапреднали години. Много възрастни хора усещат крайниците си студени заради влошено кръвоснабдяване. Не е изключено ръцете и краката да са студени поради лошо оросяване на крайниците, което води до недостиг на кислород и хранителни вещества.

Проблеми с кръвообращението подсказват перманентно студените крайници, които много трудно се стоплят; поява на петна и промяна в цвета на кожата; изтръпване и иглички. Но специалистите съветват, преди да започнете да предполагате лошите причини, да вземете мерки да решите проблема с помощта на един изключително ефикасен природен продукт.

Ентан е създаден специално за заздравяване на съдовете и подобряване на кръвообращението. Той подобрява кръвоснабдяването, укрепва стените на кръвоносните съдове. Ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата. Доставя необходимите кислород и хранителни вещества. Освен това Ентан притежава мощно антиоксидантно действие и по този начин предпазва съдовете и клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Той е незаменим както за лечение при вече настъпили проблеми, така и за профилактика.

Съставките на Ентан са едни от най-задълбочено проучените природни продукти в света. Една капсула Ентан съдържа 80 мг проантоцианидин и 40 мг стандартизиран екстракт на Гинко билоба. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула. Има стотици научни изследвания, доказващи техния положителен ефект при различни болестни състояния като: ретинопатии от различен произход; разширени вени, лимфедем, хемороиди; мозъчен инсулт, отслабване на паметта и концентрацията; шум в ушите и световъртеж; инфаркт и периферни съдови заболявания и др.

Ентан е практически безвреден. Не дразни стомаха. При едновременно приложение с противосъсирващи средства (aнтикоагуланти) усилва техния ефект. Предлага се в иновативни растителни капсули VGcaps - 100% чист природен продукт, хипоалергични, без глутен, примеси и консерванти, без съставки от животински произход - подходящи и за вегетарианци! Ентан се приема по една капсула 3 пъти дневно след хранене.

Ентан е търговска марка на БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.entan.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

X